ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η cdbbank συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του τομέα της διαχείρισης έργων

Χορηγός του 6ου Project Management Conference για τέταρτη συνεχή χρονιά

Δελτίο Τύπου

Η cdbbank συμμετείχε για τέταρτη συνεχή χρονιά ως Contributing Sponsor του 6ου Project Management Conference, που διεξήχθη την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου στη Λευκωσία.

Το συνέδριο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του τομέα της διαχείρισης έργων, διοργανώθηκε από το Project Management Institute Cyprus Chapter (PMI) και έφερε τον τίτλο “Pursuing Organizational Resilience”. Το συνέδριο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον δεκάδων επιχειρηματικών και κρατικών φορέων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από διεθνούς εμβέλειας ομιλητές για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της Διαχείρισης Έργων. Στο πλαίσιο συζητήσεων έγινε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, με τους συμμετέχοντες να εξετάζουν τρόπους που μπορούν να συμβάλουν στην προσπάθεια να καταστεί ένας οργανισμός ή μία επιχείρηση, πιο ανθεκτική στους κραδασμούς και στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσίαση της κ. Lysa Morrison, Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας “The Shiny Happy People”, η οποία διερεύνησε τη σημαντικότητα του να έχουν αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη οι διαχειριστές έργων και τα ηγετικά στελέχη εταιρειών, τόσο για την ικανοποίηση των ομάδων τους όσο και για την επιτυχή ολοκλήρωση έργων. Επίσης, το ενδιαφέρον του κοινού κέρδισαν οι δύο παρουσιάσεις του κ. Spencer Horn, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Altium Leadership. Ο κ. Horn ανέλυσε τη σημασία της ατομικής ευθύνης και της ενσυναίσθησης στη δημιουργία ομάδων υψηλών αποδόσεων καθώς και τον κομβικό ρόλο της καλλιέργειας “soft skills” για διασφάλιση των θέσεων εργασίας που απειλούνται από την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Εκ μέρους της κυβέρνησης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκος Κόκκινος.

Η cdbbank συμμετείχε στο συνέδριο με δικό της εκθεσιακό περίπτερο, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συζητήσουν με στελέχη της και να ενημερωθούν για την έμφαση που δίνει η Τράπεζα στην ανάπτυξη του τομέα της διαχείρισης έργων. Η Τράπεζα παραμένει, άλλωστε, προσηλωμένη στην ενδυνάμωση της κυπριακής επιχειρηματικής δραστηριότητας, στηρίζοντας ενέργειες που συμβάλλουν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση της αποδοτικότητας ενός οργανισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση