ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Orb Communications μας συστήνει έναν Κύπριο αναλογικό αστροναύτη

Με αφορμή τη Διεθνή Εβδομάδα Διαστήματος η Orb Communications μας ταξιδεύει στο διάστημα με οδηγό τον Εύανδρο Θεοδοσίου

Δελτίο Τύπου

Ονομάζεται Εύανδρος Θεοδοσίου, σπουδάζει Μηχανολογία στο Imperial Collage του Λονδίνου και είναι ένας Κύπριος αναλογικός αστροναύτης που πάτησε ψηφιακά το πόδι του στο διάστημα. Όνειρό του: Να γίνει ο πρώτος Κύπριος αστροναύτης.

Με αφορμή τη Διεθνή Εβδομάδα Διαστήματος, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 4 και 10 Οκτωβρίου, η Orb Communications πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά, ταξιδεύοντάς μας στον συναρπαστικό και ακόμη ανεξερεύνητο κόσμο του διαστήματος. Μέσα από μία σειρά reel videos, η ομάδα της Orb Communications βάζει τον Εύανδρο Θεοδοσίου σε θέση οδηγού και με όχημα τα όνειρά του, μας παρουσιάζει την ψηφιακή εμπειρία που είχε στο διάστημα.

Ο νεαρός αναλογικός αστροναύτης της Κύπρου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή θεματική ενότητα του International Space Week «Βιωσιμότητα και Διάστημα», εξηγώντας πως ο αντίκτυπος της ανάπτυξης του διαστημικού χώρου είναι άμεσος και για τον πλανήτη Γη. Ο ίδιος βλέπει μία ραγδαία ανάπτυξη στην παγκόσμια διαστημική βιομηχανία, απόρροια ίσως και της περιβαλλοντικής κρίσης που βιώνει ο πλανήτης μας. Όπως εξηγεί, πρόκειται για μία βιομηχανία που συνεχώς αλλάζει, εξελίσσεται και προοδεύει, με την αύξηση του αριθμού των διαστημικών τεχνολογιών να συνδράμει παράλληλα και στις προσπάθειες να καταστεί η Γη πιο βιώσιμη και καλύτερη για τους κατοίκους της.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Εύανδρου:

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση