ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Υπεραγορά Παπαντωνίου τώρα και στο Deliveryman

Η συνεργασία της υπεραγοράς Παπαντωνίου με την πλατφόρμα Deliveryman ξεκίνησε επίσημα την Πέμπτη 21/5/2020

Δελτίο Τύπου

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, και έχοντας πάντα προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών προχωρούν σε συνεργασία με την πλατφόρμα Deliveryman, προκειμένου να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την εμπειρία ψωνίσματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις εναλλασσόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής, η νέα Υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη, διευρύνει την επικοινωνία της με τους πελάτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους διαδικτυακά.

Μέσω της ταχέως αναπτυσσόμενης πλατφόρμας Deliveryman, οι καταναλωτές θα μπορούν να καταχωρούν την παραγγελία τους, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και ποιότητα προϊόντων, καθώς και αποκλειστικών ετικετών, οι οποίες διατίθενται μόνο από την υπεραγορά Παπαντωνίου. Με αυτό τον τρόπο, τα ψώνια θα γίνονται από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους, με ευκολία και ταχύτητα, με την παράδοση να πραγματοποιείται την ίδια ημέρα της παραγγελίας. 

Η συνεργασία της υπεραγοράς Παπαντωνίου με την πλατφόρμα Deliveryman ξεκίνησε επίσημα την Πέμπτη 21/5/2020, καλύπτοντας το κέντρο της Λευκωσίας, το Γέρι, το Τσέρι, τα Λατσιά και τη Δευτερά, ενώ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί σε Λεμεσό και Πάφο.
Πιστή στις αξίες και το όραμά της, η Υπεραγορά Παπαντωνίου αναπτύσσεται και εξελίσσει τις υπηρεσίες της διαρκώς, έτσι ώστε να εξασφαλίσει στους καταναλωτές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές, εξυπηρετώντας τους παράλληλα, με σεβασμό και ειλικρίνεια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X