ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταθετικά επιτόκια που φθάνουν μέχρι και το 2,75% προσφέρει η cdbbank

Υψηλές αποδόσεις για υφιστάμενους και νέους καταθέτες

Δελτίο Τύπου

Ανταγωνιστικά καταθετικά επιτόκια με υψηλές αποδόσεις στις αποταμιεύσεις και σημαντικά οφέλη για υφιστάμενους και νέους καταθέτες προσφέρει η cdbbank. Η Τράπεζα ανακοίνωσε ουσιαστική αύξηση επιτοκίων σε απλές προθεσμιακές καταθέσεις, αποταμιευτικούς λογαριασμούς καθώς και ευέλικτα καταθετικά προϊόντα με ελκυστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, για τις απλές προθεσμιακές καταθέσεις το επιτόκιο διαφοροποιείται ανάλογα με τη διάρκεια και το ύψος της κατάθεσης και φθάνει μέχρι το 2,75% για δώδεκα μήνες. Το αντίστοιχο επιτόκιο για προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας έξι μηνών και τριών μηνών ανέρχεται μέχρι το 2,50% και 2,00% αντίστοιχα.

Όσον αφορά τους αποταμιευτικούς λογαριασμούς, η Τράπεζα προσφέρει δύο επιλογές. Το CDB Saver monthly και το CDB Saver weekly. Τα επιτόκια ανέρχονται στο 1,20% για το CDB Saver monthly και στο 0,60% για το CDB Saver weekly και εφαρμόζονται πάνω στο ημερήσιο καθαρό υπόλοιπο του λογαριασμού.

Περαιτέρω, στη γκάμα των καταθετικών προϊόντων που προσφέρει η cdbbank, συμπεριλαμβάνονται το CDB Flexi και το CDB Quarter Escalator. Το CDB Flexi προσφέρει κλιμακωτό επιτόκιο που φθάνει μέχρι και το 2,70%, με δικαίωμα ανάληψης συγκεκριμένου ποσοστού επί της αρχικής κατάθεσης χωρίς χρέωση, στο τέλος κάθε εξαμήνου. Ειδικότερα, το ετησιοποιημένο επιτόκιο του CDB Flexi 12 (διάρκειας 12 μηνών) ανέρχεται στο 1,80%, του CDB Flexi 18 (διάρκειας 18 μηνών) στο 2,10 % και του CDB Flexi 24 (διάρκειας 24 μηνών) στο 2,30%. Το CDB Quarter Escalator, διάρκειας 12 μηνών, προσφέρει κλιμακωτό επιτόκιο που φθάνει μέχρι και το 2,50% καθώς και δικαίωμα τερματισμού της κατάθεσης στο τέλος κάθε τριμήνου χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Το ετησιοποιημένο επιτόκιο του προϊόντος ανέρχεται στο 1,30%.

Σε δήλωσή του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της cdbbank, κ. Λουκάς Μαραγκός, αναφέρει: «Στα 60 χρόνια παρουσίας μας στην Κυπριακή αγορά, η στήριξη των πελατών μας και της κυπριακής κοινωνίας αποτελεί για εμάς διαχρονική προτεραιότητα. Στη cdbbank αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των κυπριακών επιχειρήσεων και των νοικοκυριών και προσφέρουμε εξατομικευμένες τραπεζικές λύσεις που προσφέρουν ευελιξία και εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις».

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη cdbbank στα τηλέφωνα 22846584 και 22846649, καθώς και να υποβάλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση DepositsUnit@cdb.com.cy ή μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας, www.cdb.com.cy

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η Τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να αποδεκτεί οποιαδήποτε αίτηση για άνοιγμα καταθετικού ή αποταμιευτικού λογαριασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση