ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καθυστερήσεις στο πρόγραμμα μόνιμης διαμονής στην Κύπρο

Τέσσερις με πέντε μήνες για να οριστεί συνάντηση με τον αρμόδιο λειτουργό ώστε να υποβάλλει την αίτηση του ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος

ΚΥΠΕ

Σε προβλήματα τα οποία παρατηρούνται σε σχέση με το πρόγραμμα μόνιμης διαμονής στην Κύπρο αναφέρεται ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξων και αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ Ανδρέας Δημητριάδης, ο οποίος ζητά όπως δοθούν λύσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη με βάση τις πρόνοιες του κυπριακού προγράμματος μόνιμης διαμονής στην Κύπρο, προνοείται ότι οι αιτητές τρίτων χωρών σε περιπτώσεις επενδύσεων ύψους 300 χιλ. ευρώ και άνω μπορούν να αποκτήσουν μόνιμη διαμονή εντός περιόδου δύο μηνών.

Εντούτοις, προσθέτει, «όταν κάποιος αποταθεί για να διευθετήσει συνάντηση για να υποβάλει την αίτηση αυτή, απαιτούνται τέσσερις με πέντε μήνες για να οριστεί συνάντηση με τον αρμόδιο λειτουργό ώστε να υποβάλλει την αίτηση του».

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι ένα πρόβλημα το οποίο προστίθεται στα άλλα υφιστάμενα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η οικονομία του τόπου και πρέπει κατ’ επειγόντως αυτό το θέμα να λυθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση