ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Limassol Del Mar: Ασταμάτητο, ασύγκριτο, μοναδικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος της κατασκευαστικής ομάδας του Limassol Del Mar είναι η σκυροδέτηση τουλάχιστον 2 ορόφων κάθε μήνα

Δελτίο Τύπου

Το πολυβραβευμένο έργο Limassol Del Mar συνεχίζει ακάθεκτο τις εργασίες του με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει το πολυαναμενόμενο και επιβλητικό αυτό έργο.

Από τη μέρα επαναλειτουργίας των εργοταξίων, η κατασκευαστική ομάδα του Limassol Del Mar έχει ολοκληρώσει σημαντικές εργασίες στον εσωτερικό χώρο των κτηρίων Α και Β, ενώ στο τρίτο και τελευταίο οικοδόμημα του έργου έχουν, μέχρι στιγμής, ολοκληρωθεί ήδη 13 όροφοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος της κατασκευαστικής ομάδας του Limassol Del Mar είναι η σκυροδέτηση τουλάχιστον 2 ορόφων κάθε μήνα.

Συγκεκριμένα, στα δύο πρώτα κτήρια έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες στεγανοποίησης και οι εσωτερικοί διαχωριστικοί τοίχοι καθώς και η τοποθέτηση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί οι εξωτερικές αλουμινένιες συρόμενες πόρτες και παράθυρα, οι επενδύσεις τοίχων και πατωμάτων, αλλά και τα κιγκλιδώματα βεραντών. Συνεχίζεται η τοποθέτηση των ξυλουργικών εργασιών όπως κουζίνες, πόρτες, ερμάρια και άλλα. Επίσης έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση των κλιματιστικών εγκαταστάσεων καθώς και η προετοιμασία για το βάψιμο και την επένδυση της εξωτερικής όψεων των κτηρίων με αλουμίνιο.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από της πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από διαμερίσματα πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, spa, καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Το Limassol Del Mar είναι ένα προϊόν της κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd, την οποία απαρτίζουν ο Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της Κύπρου.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του έργου στο νέο βίντεο – timelapse

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση