ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μη χάσετε κάθε χρήσης ακίνητα σε απίστευτα μειωμένες τιμές από την Gordian

Δελτίο Τύπου

Μειωμένες τιμές σε ακίνητα κάθε χρήσης ανακοινώνει η Gordian, μέσω της προώθησης του ανανεωμένου χαρτοφυλακίου της GoDeals στην αγορά.

Η γκάμα των εν λόγω ακινήτων περιλαμβάνει οικιστικά και εμπορικά οικόπεδα, αγροτεμάχια, ημιτελείς οικιστικές αναπτύξεις, τουριστικά τεμάχια και άλλα.  

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές περιλαμβάνουν:

Μερίδιο Ημιτελούς Οικιστικής Ανάπτυξης στο Αυγόρου, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αποτελεί μερίδιο 83% μιας ημιτελούς οικιστικής ανάπτυξης στο Αυγόρου. Βρίσκεται 800 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 1 χλμ. από το Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου. Η ανάπτυξη αποτελείται από τέσσερις ημιτελείς κατοικίες με πολεοδομική άδεια για συνολικά 18 κατοικίες. Και οι 18 κατοικίες θα έχουν εμβαδόν 106 τ.μ.. Στο ισόγειο, οι κατοικίες θα διαθέτουν ενιαίο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας και κουζίνας, τουαλέτα επισκεπτών και υπνοδωμάτιο, ενώ στο επάνω πάτωμα, θα βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με en-suite μπάνιο. Το ακίνητο διατίθεται προς πώληση από €280.000 τώρα μόνο €228,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανικό τεμάχιο στο Μοναγρούλλι, Λεμεσός

 

Το ακίνητο αφορά βιομηχανικό τεμάχιο στο Μοναγρούλλι. Βρίσκεται 5 χλμ. από το κέντρο του χωριού και 2 χλμ. από το Πεντάκωμο. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 2,007 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, ο οποίος απέχει μόλις 5 λεπτά οδικώς. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από €58,000 τώρα μόνο €49.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τουριστικό τεμάχιο στον Άγιο Θεόδωρο, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά τουριστικό τεμάχιο στον Άγιο Θεόδωρο. Βρίσκεται 450 μ. από την παραλία και 5 χλμ. από το κέντρο του Αγίου Θεοδώρου. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 7,024 τ.μ., συντελεστή δόμησης 30% και απολαμβάνει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τον κεντρικό δρόμο που συνδέει τη Λάρνακα με τον Άγιο Θεόδωρο. Η ευρύτερη περιοχή περιλαμβάνει μερικές πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες. Το ακίνητο πωλείται από €320.000 τώρα μόνο €276,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Ημιτελείς κατοικίες στην Ανώγυρα, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά μια ημιτελή οικιστική ανάπτυξη στην περιοχή Ανώγυρα. Βρίσκεται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου που οδηγεί προς το χωριό του Αγίου Θωμά. Εντός του ακινήτου υπάρχουν ημιτελείς οικιστικές αναπτύξεις σε διαφορετικά στάδια ολοκλήρωσης. Το εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων κυμαίνεται μεταξύ 140 τ.μ. και 201 τ.μ., ενώ υπάρχουν πρόνοιες και για τη δημιουργία κοινόχρηστων αλλά και ιδιωτικών πισίνων. Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου αποτελείται από παρόμοιες οικιστικές αναπτύξεις. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από €1.000.000 τώρα μόνο €790,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στο Πισσούρι, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά ένα οικιστικό τεμάχιο στο Πισσούρι. Βρίσκεται μόλις 4 λεπτά από το κέντρο της κοινότητας και 10 λεπτά από την παραλία. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 59,802 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 20%. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και τη γύρω περιοχή, ενώ παρέχει εύκολη πρόσβαση στην Πέτρα του Ρωμιού, στο Aphrodite Hills Resort και στο εντυπωσιακό Ακρωτήρι Άσπρο. Το τεμάχιο είναι ιδανικό για την ανάπτυξη παραθαλάσσιων εξοχικών κατοικιών ή τουριστικών μπανγκαλόου. Το ακίνητο πωλείται από €1.650.000 τώρα μόνο €1.330.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση