ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα δυναμική πορεία, με σύγχρονο επιχειρηματικό μοντέλο

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς ένα ευρύ σχέδιο αναδιοργάνωσης και παρά τις οικονομικές συγκυρίες και τις γεωπολιτικές εξελίξεις, έχει ξεκινήσει ένα δυναμικό κύκλο ανάπτυξης στην Κύπρο. Στο σύγχρονο επιχειρηματικό μας μοντέλο, η ψηφιοποίηση αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την Τράπεζα, καθώς αφενός βελτιώνει την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών και μειώνει το κόστος λειτουργίας της και αφετέρου δίνει τη δυνατότητα για παροχή πιο προηγμένων χρηματοοικονομικών λύσεων.

Πρωτοπορούμε στις Ψηφιακές Υπηρεσίες

Στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), έχουμε το πλεονέκτημα να είμαστε μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας που πρωτοπορεί τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών και δικτύων (internet και mobile banking), έχοντας σήμερα σχεδόν 3 εκατομμύρια ψηφιακά ενεργούς χρήστες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα 24ώρης εξυπηρέτησης μέσα από τα αναβαθμισμένα ψηφιακά κανάλια του internet και mobile banking, ακολουθώντας εφάμιλλο μοντέλο που ακολουθεί η μητρική μας Τράπεζα, η οποία έχει καταταχθεί σε ανεξάρτητη μελέτη της Deloitte στο κορυφαίο 10% των «ψηφιακών πρωταθλητών», ανάμεσα σε 300 τράπεζες παγκοσμίως.

Ετοιμότητα για Χρηματοδότηση Μεγάλων Επενδύσεων

Παράλληλα έχοντας ως αιχμή του δόρατος το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, δηλώνουμε ετοιμότητα να χρηματοδοτήσουμε μεγάλες επενδύσεις προς τοπικούς και διεθνείς εταιρικούς πελάτες, καθώς και να συμμετάσχουμε σε κοινοπρακτικά δάνεια και διεθνή έργα, αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας για χρηματοδοτήσεις, είναι οι τομείς της ενέργειας και κυρίως οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ο τουρισμός, οι κατασκευές και το εμπόριο, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ESG, σε όλες τις νέες δανειοδοτικές μας δραστηριότητες. Σύμμαχο στις χορηγήσεις που στοχεύουμε να παραχωρήσουμε, έχουμε και τα καταθετικά προϊόντα με υψηλές αποδόσεις σταθερής ή κυμαινόμενης απόδοσης που προσφέρουμε σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, τα οποία φθάνουν μέχρι και το 4% μέσω του νέου προϊόντος «ETHNOPLUS GOLD».

Πελατοκεντρική Φιλοσοφία

Στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) ακολουθούμε επίσης μία πελατοκεντρική φιλοσοφία, στοχεύοντας στη βέλτιστη ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας με νέο και ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, με στόχο τη μείωση του κόστους των συναλλαγών τους.

Τέλος, εκ των ων ουκ άνευ αποτελεί για μας η στήριξη των ευάλωτων πελατών μας αλλά και η επιβράβευση όσων είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Ήδη από τον Ιούνιο του 2023 και με ισχύ για ένα έτος, θέσαμε σε εφαρμογή πρόγραμμα στήριξης πελατών με στεγαστικά δάνεια, έχοντας απώτερο στόχο την προστασία του κόστους εξυπηρέτησης τους.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΥΠΡΟΥ)

Γραφεία Διοίκησης:

Λεωφ. Αρχιεπισκόπου

Μακαρίου Γ΄ 15, 1065 Λευκωσία

Τηλ. 22040000

www.nbg.com.cy 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση