ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όμιλος CNP CYPRUS: προσφορά μεγάλου αριθμού Ολοκληρωμένων Συστημάτων Υπολογιστών, προς το Υπουργείο Παιδείας

Η δύναμη της τεχνολογίας στην υπηρεσία του ανθρώπου

Δελτίο Τύπου

Η εποχή της πανδημίας έχει ξεκάθαρα αναδείξει τη σημασία των νέων ψηφιακών τεχνολογιών σε πολλές πτυχές της ζωής μας. Στο δρόμο προς το μέλλον, η ψηφιοποίηση αποτελεί κύρια προτεραιότητα για την κοινωνία, την οικονομία και την πολιτεία.

Με αυτά τα δεδομένα και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, ο Όμιλος CNP CYPRUS πρόσφερε ένα μεγάλο αριθμό Ολοκληρωμένων Συστημάτων Υπολογιστών, προς το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να καλύψει ανάγκες σε Γυμνάσια, Λύκεια και Εσπερινά Σχολεία.

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, η Προϊστάμενη Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ομίλου CNP CYPRUS, κα Ελπίδα Λουκά-Μιχαηλίδου, παρέδωσε τα συστήματα υπολογιστών στον Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Κυπριανό Λούη.

Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι Εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στην κατεύθυνση του μητρικού τους Ομίλου, του Γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού CNP ASSURANCES, αναπτύσσουν σειρά δράσεων, σε διάφορους τομείς, με στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει στο κέντρο της την εκπαίδευση των νέων ανθρώπων. Επιδιώκει να δυναμώσει τις υποδομές πάνω στις οποίες θα αναπτύξουν το ταλέντο, την καινοτομία και τις ψηφιακές τους δεξιότητες. Στοιχεία απαραίτητα για ένα νέο κόσμο, στον οποίο θέλουμε η τεχνολογία να υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση