ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παραιτείται η Μ. Παντελίδου της Wargaming από Δ.Σ. Ελληνικής

Θα αναλάβει επιπρόσθετα καθήκοντα στη Wargaming το 2023 και θα παραιτηθεί από το ΔΣ της τράπεζας με ισχύ από την 31η Δεκεμβρίου 2022 ή νωρίτερα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κοινοποιήθηκε η μελλοντική παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας από την κα Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου της Wargaming.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, η μη εκτελεστική διοικητική σύμβουλος της Ελληνικής Τράπεζας Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου, εκπροσωπώντας τη Wargaming Group από το Δεκέμβριο του 2013 στο ΔΣ της τράπεζας, έχει κοινοποιήσει στην τράπεζα ότι, καθώς θα αναλάβει επιπρόσθετα καθήκοντα στη Wargaming το 2023, θα παραιτηθεί από το ΔΣ της τράπεζας με ισχύ από την 31η Δεκεμβρίου 2022 ή, νωρίτερα.

Σημειώνεται πως, κατά την ημερομηνία που ο συνάδελφός της στη Wargaming, Χριστόδουλος Χατζησταυρής, θα πάρει την απαιτούμενη εποπτική έγκριση για να ενταχθεί στο ΔΣ της τράπεζας.

Η κ. Μ. Παντελίδου Νεοφύτου σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση πως, είναι τιμή της να υπηρετεί στο Δ.Σ. της Τράπεζας και η δέσμευσή της σε αυτή την υπηρεσία θα παραμείνει υψηλή
όσο εξακολουθεί να υπηρετεί στο Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση