ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Podcast με παραδοσιακά λαϊκά παραμύθια προσφέρουν τα METRO μέσω του Μουσείου Παραμυθιού

Μία Δράση ΕΚΕ για τον Πολιτισμό και την Παιδεία

Δελτίο Τύπου

Σε μια εποχή αβεβαιότητας και νέων προκλήσεων που επηρεάζουν κάθε συμπολίτη μας, τα METRO βρίσκουν συνεχώς τρόπους να φροντίσουν και να στηρίξουν την κοινωνία, με υπευθυνότητα, ευαισθησία και αλληλεγγύη.

Η νέα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναλαμβάνουν φέτος τα METRO, αφορά τη χορηγία του Μουσείου Παραμυθιού, το οποίο στοχεύει στην προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσα από τη διάδοση παραμυθιών, θρύλων, μύθων και παραδόσεων, καθώς και την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας.

Συγκεκριμένα, ενώ υποστηρίζουν διαχρονικά διάφορες δράσεις του Μουσείου Παραμυθιού, φέτος τα METRO ανταποκρίνονται στην άμεση ανάγκη ενίσχυσης του πολύτιμου έργου που εκτελεί, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική χορηγία νέας σειράς podcasts με τίτλο «Παραμύθι ν’ αρχινήσει».

Η νέα σειρά περιλαμβάνει λαϊκά παραμύθια από Κύπρο και Ελλάδα με σκοπό να ψυχαγωγήσει αλλά και να εκπαιδεύσει, να αναδείξει την οικουμενικότητα των παραμυθιών και να κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου, με ένα όμορφο και ουσιαστικό τρόπο.

Τα METRO σας προσκαλούν λοιπόν να ενημερωθείτε για τη δημοσίευση των podcast, που λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή, μέσα από τις σελίδες του Μουσείου Παραμυθιού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook και Instagram), και να τα απολαύσετε ανά πάσα στιγμή, από διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες και εφαρμογές, όπως Spotify, Apple και Buzzsprout.

Καλή ακρόαση!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση