ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Porsche και A.I. Motokinisi Ltd πρώτοι σε πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων στην Κύπρο

Σε ηγετική θέση βρίσκεται η Porsche στην Κύπρο αναφορικά με τις πωλήσεις του πρώτου εξάμηνου του 2022.

Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία Α.Ι. Motokinsi Ltd και η Porsche Κύπρου συνεχίζουν τις μεγάλες τους επιτυχίες στην κυπριακή αγορά, αφού μετά που κατέκτησαν την πρώτη θέση στις πωλήσεις καινούργιων ηλεκτρικών αυτοκινήτων για το 2021, τίθενται τώρα επικεφαλής της λίστας πωλήσεων νέων ιδιωτικών επιβατικών αυτοκινήτων (άνω των 2500cc) με τη συμπλήρωση του πρώτου εξάμηνου του 2022. 

Η Porsche Κύπρου οδηγεί την κούρσα πωλήσεων στην κατηγορία νέων ιδιωτικών επιβατικών αυτοκινήτων πολυτελείας με αισθητή διαφορά, αφού οι εγγραφές δικών της μοντέλων αποτελούν το 27.7% των συνολικών εγγραφών της πιο πάνω κατηγορίας στον τόπο μας.

 Η επιτυχία αυτή δεν οφείλετε απλώς στο γεγονός ότι διαθέτει στη γκάμα της μια σειρά από εξαιρετικά μοντέλα, αλλά και στο γεγονός ότι κερδίζει μέρα με τη μέρα την εμπιστοσύνη περισσότερων πελατών, χάρη στον εκσυγχρονισμό της, στις υπηρεσίες που παρέχει και στις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που διαθέτει σε ολόκληρη την Κύπρο.

Άξιο αναφοράς είναι πως η A.I. Motokinisi Ltd έβαλε τα θεμέλια για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης στην Κύπρο τοποθετώντας φορτιστές για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα σε ολόκληρη τη χώρα, καινοτομώντας παράλληλα σε ότι αφορά την εγκατάσταση του πρώτου Fast Charging Station στον τόπο μας, το 2021. To Porsche Fast Charging Station είναι εγκατεστημένο έξω από τους εκθεσιακούς χώρους της A.I. Motokinisi στη Λευκωσία. Είναι o ισχυρότερος στον τόπο μας και μπορεί να φορτίσει την ηλεκτρική Taycan από το μηδέν μέσα σε μόλις 20 λεπτά.

Επιπλέον, με νέους πρωταγωνιστές την Taycan Sport Tursimo και την Cayenne Platinum Edition, είναι βέβαιο πως η Porsche θα συνεχίσει να πατά γκάζι και να κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πελατών στην κατηγορία των luxury brands στη χώρα μας.

Η Taycan Sport Tursimo αποτελεί τον τρίτο τύπο αμαξώματος που απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν ένα παρόμοιο επίπεδο καθημερινής πρακτικότητας με αυτό που προσφέρει η Taycan Cross Turismo, αλλά που δεν θέλουν να χάσουν τις επιδόσεις της σεντάν Taycan.

Η έκδοση Sport Tursimo, που αποδίδει μέχρι 476 ίππους και 357 Nm ροπή, προσφέρει 45 χλστ. περισσότερο «αέρα» για το κεφάλι των πίσω επιβατών και έναν χώρο αποσκευών με χωρητικότητα έως και 1.200 λίτρα.

Με τη σειρά της, η Cayenne Platinum Edition, με απόδοση 340 ίππους και 450 Nm ροπή, διαθέτει ειδικά στιλιστικά στοιχεία και πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που ενισχύουν τον δυναμισμό του καταξιωμένου SUV της Porsche, με το εν λόγω μοντέλο να προσφέρεται επιπλέον και σε έκδοση Coupe.

H αποκλειστικότητα των εκδόσεων Platinum βασίζεται στην ιδιαίτερη σχεδίαση και εμφάνιση πολλών επιμέρους στοιχείων του αμαξώματος, τα οποία είναι όλα βαμμένα και φινιρισμένα στην απόχρωση satin Platinum.

To ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ συνεχίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου κυριαρχεί το φινιρισμένο αλουμίνιο και το ασημί χρώμα, με τις ζώνες ασφαλείας να είναι σε Crayon αποχρώσεις.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση