ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε διαδικασία εξεύρεσης βιομηχανικής γης στη Λεμεσό; Η Gordian έχει τις λύσεις!

Δελτίο Τύπου

Η Gordian διαθέτει προς πώληση βιομηχανικά τεμάχια στα Τσιφλικούδια και στο Μοναγρούλλι. Τα τεμάχια αποτελούν ιδανικές επιλογές για όσους αναζητούν να στεγάσουν τις βιομηχανικές τους δραστηριότητες ή ακόμα και να τις διευρύνουν. 

Οι επιλογές βιομηχανικών τεμαχίων που προσφέρει η Gordian αφορούν:

Βιομηχανικό οικόπεδο στα Τσιφλικούδια, Δήμος Λεμεσού

Το ακίνητο είναι ένα γωνιακό οικόπεδο στην περιοχή Τσιφλικούδια στον Δήμο Λεμεσού. Βρίσκεται 200μ από το νέο λιμάνι της Λεμεσού και 580μ από τη λεωφόρο Ομονοίας. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 523 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Επωφελείται από 42μ συνολικής οδικής πρόσοψης. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα στη Μαρίνα της Λεμεσού, στο εμπορικό κέντρο My Mall Limassol, στην παραλία και στο κέντρο της πόλης.

Πωλείται στις €275.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανικό τεμάχιο στο Μοναγρούλλι, Λεμεσός

Το ακίνητο είναι ένα βιομηχανικό τεμάχιο στο Μοναγρούλλι. Βρίσκεται 1,5 χλμ. από το κέντρο του χωριού και 1 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο. Έχει εμβαδόν 1,273 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Βρίσκεται σε απόσταση 220μ από τον πλησιέστερο εγγεγραμμένο δρόμο. Το τεμάχιο προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Η τιμή πώλησης του ανέρχεται στις €60.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανικό τεμάχιο στο Μοναγρούλλι, Λεμεσός

Το ακίνητο είναι ένα βιομηχανικό τεμάχιο στο Μοναγρούλλι. Βρίσκεται 5 χλμ. από το κέντρο του χωριού και 2 χλμ. από το Πεντάκωμο. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 2,007 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο ο οποίος απέχει μόλις 5 λεπτά οδικώς.

Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €58.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoIndustrial χαρτοφυλακίου της Gordian, ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση