ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Sepaga E.M.I. Limited: Βραβείο 14ου καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος στην Ευρώπη

"Η αληθινή επιτυχία της Sepaga οφείλεται στη συνεργασία"

Δελτίο Τύπου

Η Sepaga, ως ενα κορυφαίο πλήρως αδειοδοτημένο Ηλεκτρονικό ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (Άδεια Αρ. 115.1.3.18/2018) από το 2016, περηφανεύεται για το ότι παρέχει στους πελάτες της εξαιρετικές χρηματοοικονομικές λύσεις για τη διαχείριση των κεφαλαίων τους και των διεθνών πληρωμών τους. Η Sepaga περήφανα ανακοινώνει το βραβείο της ως 14ο Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον σε όλη την Ευρώπη στην κατηγορία των Μικρών Εταιριών, από το Great Place to Work.

Το Great Place to Work είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος Οργανισμός που ασχολείται με την κουλτούρα του χώρου εργασίας, την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των εργαζομένων. Αυτή η διακριτική τιμή επαναβεβαιώνει τη δέσμευση της Sepaga στη δημιουργία ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας και τη φροντίδα της αφοσιωμένης ομάδας των επαγγελματιών της.

"Η αληθινή επιτυχία της Sepaga οφείλεται στη συνεργασία. Αυτό το βραβείο για την αναγνώριση ως εξαιρετικός χώρος εργασίας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην εμπιστοσύνη. Δεν πρόκειται μόνο για συναλλαγές· είναι η εμπιστοσύνη που έχουν οι πελάτες μας και η ομάδα μας σε εμάς. Στον ψηφιακό κόσμο της χρηματοοικονομίας, η εμπιστοσύνη είναι η νομισματική μας μονάδα, και μαζί θα συνεχίσουμε να την ενισχύουμε καθώς διαμορφώνουμε το μέλλον της χρηματοοικονομίας", δήλωσε η διευθύντρια εκτελεστικής διοίκησης της Sepaga E.M.I., κας Έλενα Κοντού. "Στη Sepaga EMI, πάντα δίναμε προτεραιότητα στη δημιουργία ενός χώρου εργασίας όπου οι υπάλληλοί μας μπορούν να ανθίζουν, να αναπτύσσονται και να αισθάνονται εκτιμημένοι. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας."

Η επίτευξη της Sepaga στην 14η θέση στην Ομάδα των Μικρών Εταιριών υπογραμμίζει τις διαρκείς προσπάθειες της εταιρείας για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας εμπιστοσύνης, συνεργασίας και καινοτομίας. Η δέσμευση του οργανισμού για την ευημερία των εργαζομένων, την επαγγελματική ανάπτυξη και την εξέλιξη έχει διαδραματίσει ένα κομβικό ρόλο σε αυτήν την αναγνώριση.

Καθώς η εταιρεία γιορτάζει αυτό το ορόσημο, παραμένει αφοσιωμένη στην αποστολή της και προβλέπει με ανυπομονησία τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Sepaga EMI και τη δέσμευσή της στην αριστεία στον χώρο εργασίας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sepaga.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ