ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στις Γενικές Ασφάλειες έχεις αξία

Στις Γενικές Ασφάλειες, εδώ και 71 χρόνια, στηρίζουμε την κυπριακή οικονομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στις Γενικές Ασφάλειες, εδώ και 71 χρόνια, στηρίζουμε την κυπριακή οικονομία: ιδιώτες, επαγγελματίες, βιοτέχνες και την επιχειρηματική κοινότητα. Με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση και με τον επαγγελματισμό του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας, παρέχουμε προϊόντα, υπηρεσίες και εξυπηρέτηση που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Με ευρύ φάσμα προϊόντων στον Γενικό Κλάδο, ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετικές υπηρεσίες, καλύπτουμε τις απαιτήσεις περισσότερων από 110.000 ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Προσφέρουμε ασφαλιστικά Σχέδια για κάθε ανάγκη όπως κατοικίες, οχήματα, προσωπικά ατυχήματα και υγεία, ταξίδια, υγεία φοιτητών, κυνηγούς, οδηγούς, σκάφη αναψυχής, ευθύνη εργοδότη, νοσοκομειακή περίθαλψη. Για επαγγελματίες και επιχειρηματίες, παρέχουμε Σχέδια που ανταποκρίνονται ολιστικά στις ανάγκες τους όπως κτίρια (γραφεία, καταστήματα, εμπορικούς κινδύνους, διακοπή εργασιών), οχήματα, προσωπικά ατυχήματα και υγεία, ταξίδια, ευθύνη εργοδότη, αστική ευθύνη, επαγγελματική ευθύνη κ.ά.

Βάσει της στρατηγικής μας, που εστιάζεται στο τρίπτυχο self-sufficiency, transparency και personalization, ο πελάτης μας μπορεί εύκολα και γρήγορα να «χτίζει» τις ασφαλιστικές λύσεις που του ταιριάζουν, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται για τα ασφαλιστήριά του. Την ίδια στιγμή εξελισσόμαστε συνεχώς εισάγοντας καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις που προσθέτουν αξία στη σχέση με τους πελάτες μας. Βελτιώνουμε συστηματικά τα παραδοσιακά ασφαλιστικά μας σχέδια και αναπτύσσουμε νέες, πρωτοποριακές και ευέλικτες καλύψεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Διεθνείς τάσεις

Συμβαδίζουμε με τις διεθνείς τάσεις που αφορούν τη μετάβαση της αυτοκινητοβιομηχανίας στη νέα εποχή, στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι η ηλεκτροκίνηση και η τεχνολογία. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούνται από λιγότερα μέρη και ο μικρότερος αριθμός εξαρτημάτων συνδέεται όλο και περισσότερο μέσω αισθητήρων και ενσωματωμένου λογισμικού - τεχνολογίες που προσθέτουν πολυπλοκότητα και κατ’ επέκταση αυξάνουν το κόστος επισκευής σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, αναδύονται νέες καλύψεις για οδηγούς και οχήματα, όπως για παράδειγμα οι κίνδυνοι πυρκαγιάς και έκρηξης που σχετίζονται με μπαταρίες υψηλής τάσης. Τέτοια περιστατικά θα μπορούσαν να φέρουν σωρεία απαιτήσεων από τους αυξημένους κινδύνους πυρκαγιάς, κατά το χειρισμό και την αποθήκευση μπαταριών. Όλα αυτά τα δεδομένα αναμφίβολα θα επηρεάσουν το κόστος ασφάλισης. Στις Γενικές Ασφάλειες, με την εμπειρία και την αξιοπιστία που μας διακρίνει, μελετούμε και αξιολογούμε συνεχώς τις εξελίξεις, σχεδιάζοντας καινοτόμες καλύψεις που αφορούν οχήματα και οδηγούς.

Υποασφάλιση

Σήμερα βρισκόμαστε ενώπιον σημαντικών προκλήσεων. Η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η γεωπολιτική αστάθεια προστέθηκαν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής που θέλει τα κράτη και τις επιχειρήσεις να βαδίζουν προς τη ψηφιοποίηση και την πράσινη ανάπτυξη. Στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που δημιουργείται αλλά και ενώπιον των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, η ασφάλιση της περιουσίας μας επηρεάζεται σημαντικά. Από τη μία τα ακραία φυσικά φαινόμενα που είναι όλο και πιο συχνά και από την άλλη οι πληθωριστικές πιέσεις αυξάνουν συνεχώς τον κίνδυνο της υποασφάλισης. Στις Γενικές Ασφάλειες ενημερώνουμε και εκπαιδεύουμε διαρκώς τους ασφαλισμένους μας, με στόχο η ασφάλιση της περιουσίας τους να βρίσκεται σε σωστές βάσεις και να ανταποκρίνεται σε πραγματικά, σημερινά δεδομένα.

Ρόλος στην κοινωνία

Οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις συμβάλουν στην ώθηση της οικονομίας και του επιχειρείν μετά από καταστροφές, συνεισφέροντας στην ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα. Στηρίζουμε τον ιδιώτη και τον επιχειρηματία με εχέγγυα την αξιοπιστία, την εμπειρία και το κύρος μας. Η υψηλού επιπέδου, γρήγορη εξυπηρέτηση, μέσω ενός ολοκληρωμένου φάσματος προϊόντων και αποτελεσματικής διευθέτησης Απαιτήσεων, προσφέρει το απαιτούμενο αίσθημα ασφάλειας στους πελάτες των Γενικών Ασφαλειών σε απρόβλεπτα γεγονότα.

Την ίδια στιγμή, ως ηγέτιδα Εταιρεία, διαδραματίζουμε καθοριστικό ρόλο στη μετάβαση της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στη σύγχρονη εποχή. Μεταμορφώνουμε ψηφιακά τις Γενικές Ασφάλειες, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές που παράγουν πολλαπλό όφελος για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό. Ταυτόχρονα, η τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αποτελεί προτεραιότητα και σε αυτό επενδύουμε αναπτύσσοντας περαιτέρω τα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησής μας, ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.

Στις Γενικές Ασφάλειες επιδεικνύουμε ανθεκτικότητα στις σημαντικές προκλήσεις που έχει ενώπιον της η Ασφαλιστική Βιομηχανία. Με αξιοπιστία συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να αυξάνουμε τον κύκλο εργασιών μας, κάτι που πιστοποιεί και η βράβευσή μας ως η κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου στην Κύπρο, στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021» που διοργανώνει κάθε χρόνο το διεθνές οικονομικό περιοδικό «World Finance».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση