ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στον Όμιλο Zoρπάς η διαχείριση του κυλικείου του ΤΕΠΑΚ

Τα προϊόντα του νέου χώρου θα πωλούνται σε μειωμένες τιμές για διευκόλυνση των φοιτητών/τριών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των φοιτητών και φοιτητριών του, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) προχώρησε στη συνομολόγηση συμφωνίας με τον Όμιλο Ζορπάς για τη διαχείριση του κυλικείου του Πανεπιστημίου.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος του Ομίλου Ζορπάς, κ. Κώστας Ζορπάς και ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, έθεσαν τις βάσεις για την ανάπτυξη μίας στενής συνεργασίας, με στόχο να προσφέρουν μία πλούσια γευστική εμπειρία στους φοιτητές/τριες καθώς επίσης στο ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Σε τοποθέτησή του, ο κ. Ζορπάς εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την υπογραφή της συμφωνίας, η οποία σηματοδοτεί, όπως ανέφερε, την έναρξη μίας νέας γευστικής εποχής για τους σπουδαστές του Πανεπιστημίου. «Είναι με μεγάλη χαρά που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την ομάδα του ΤΕΠΑΚ και που αναλαμβάνουμε αυτό το έργο. Στόχος μας να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις της καφετερίας και να παρουσιάσουμε ένα χώρο πιο σύγχρονο και φιλόξενο, που θα καλύπτει τις ανάγκες της πανεπιστημιακής κοινότητας, προσφέροντάς της φρέσκα προϊόντα και καλό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας», σημείωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσε ο κ. Ζορπάς, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τον Όμιλο, τα προϊόντα της καφετέριας θα πωλούνται σε μειωμένες τιμές με στόχο την οικονομική διευκόλυνση των φοιτητών/τριών.

Από την πλευρά του, ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υπογραφή της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΠΑΚ και του Ομίλου Ζορπάς με σκοπό τη διαχείριση του κυλικείου του Πανεπιστημίου. «Η συγκεκριμένη συμφωνία θα συμβάλει, αφενός, στην ποιοτική αναβάθμιση της φοιτητικής εμπειρίας και φοιτητικής ζωής στο Πανεπιστήμιο και, αφετέρου, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για τους φοιτητές και φοιτήτριες μας. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της συνεργασίας».

Οι εργασίες ανακαίνισης του χώρου έχουν ήδη αρχίσει από την ομάδα του Ομίλου Ζορπάς και η νέα καφετέρια αναμένεται να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε πληθώρα προϊόντων, όπως σάντουιτς και φρέσκα είδη αρτοποιίας, αλλά και να απολαύσουν τον αγαπημένο καφέ της αλυσίδας Coffee Berry.

Όμιλος Ζορπάς

Ο Όμιλος Ζορπάς άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο το 1975 και σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους του τόπου με κύρια δραστηριότητες την παραγωγή, διανομή και πώληση φρέσκων ειδών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, φαγητού και καφέ. Με περισσότερα από 80 καταστήματα σε Κύπρο και Αμερική, καθώς και τρεις βιομηχανικές μονάδες παραγωγής, ο Όμιλος αποτελείται από μία άρτια καταρτισμένη ομάδα ανθρώπων πέραν των 3,400 μελών, τα οποία εργάζονται με όρεξη και μεράκι σε ένα υγιές και φιλικό εργασιακό περιβάλλον.

Πρωταρχικό μέλημα είναι η διασφάλιση της παροχής άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, με σεβασμό πάντοτε στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) είναι το νεαρότερο δημόσιο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Μέσα από μια σταθερά εξελικτική πορεία, το Πανεπιστήμιο πρωταγωνιστεί σήμερα στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Κύπρου, προσφέροντας ανώτατη εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου και προάγοντας τη διά βίου μάθηση, με σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Το ΤΕΠΑΚ βρίσκεται σε μια συνεχή πορεία ανάπτυξης και εξελίσσεται σε ένα φιλόδοξο, τολμηρό και εξωστρεφές πανεπιστημιακό ίδρυμα. Παράλληλα το πανεπιστήμιο θεωρεί ως σημαντικές και ενσωματώνει τις αρχές της Αειφόρου/Βιώσιμης Ανάπτυξης στους πυλώνες λειτουργίας του. Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει, μαζί με άλλα επτά ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, στη Συμμαχία «Ευρωπαϊκό Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο-EUt+», στοχεύοντας στη δημιουργία ενός κοινού Πανεπιστημίου και ενός ευρωπαϊκού συστήματος απονομής διπλωμάτων, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση