ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το City Plaza ψάχνει αγοραστή

Προς πώληση ένα από τα θρυλικότερα εμπορικά κέντρα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα από τα θρυλικότερα κτήρια της Λευκωσίας βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης, αναζητώντας τον επόμενο αγοραστή του.

Την ευθύνη της εξεύρεσης αγοραστή έχει αναλάβει αποκλειστικά και εξ’ολοκλήρου η εταιρεία ReInvest Real Estate.

Πρόκειται φυσικά για ένα από τα γνωστότερα και θρυλικότερα κτήρια της Λευκωσίας, ευρισκόμενο στην καρδιά της πόλης σε μία από τις πιο κεντρικές αρτηρίες και εμπορικότερες περιοχές της πρωτεύουσας.

Το City Plaza μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εμπορικό κέντρο -όπως και στο παρελθόν- με καφετέριες και καταστήματα ενώ εναλλακτικά σαν γραφειακές εγκαταστάσεις. Μπορεί επίσης να εκμεταλλευτεί κάποιος και τις δύο εκδοχές σε ένα συνδυασμό και των 2.

 

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται υπόγειο πάρκινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 75 αυτοκίνητα, ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχουν και αποθηκευτικοί χώροι. Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης συνδέεται με τους κεντρικούς ανελκυστήρες και ράμπα που οδηγεί στον κύριο δρόμο. Ο υποόροφος εμβαδού πέραν των 940 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει επίσης 19 καταστήματα.

19 καταστήματα βρίσκονται επίσης στο ισόγειο, άλλα τόσα στον πρώτο όροφο και στον τρίτο εμβαδού 778, 819 και 897 τετραγωνικών αντίστοιχα. Ο τρίτος όροφος που είναι και ο μεγαλύτερος (1232 τετραγωνικά μέτρα) προσφέρει ένα ενιαίο μεγάλο ανοιχτό χώρο χωρίς οποιαδήποτε εμπόδια παρέχοντας απόλυτη ελευθερία να χρησιμοποιηθεί αναλόγως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση