ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Dixan δημιουργεί το 1ο του μπουκάλι από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό!

Δελτίο Τύπου

Ο τομέας Απορρυπαντικών & Προϊόντων Οικιακής Φροντίδας της GPM-Henkel και το Dixan, έχουν δεσμευτεί να συμβάλλουν ενεργά για έναν κόσμο πιο καθαρό, προσφέροντάς προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και παρέχουν απόλυτη καθαριότητα. Πιστό στις δεσμεύσεις του, το Dixan παρουσιάζει το 1ο του μπουκάλι από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία και νεα εξελιγμένη φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση με περισσότερα από 92% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Η Henkel είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στη βιώσιμη ανάπτυξη παγκοσμίως, με την αειφορία να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του DNA και των εταιρικών αξιών της. Στην Κύπρο, η δέσμευση της για έναν κόσμο πιο καθαρό εφαρμόζεται μέσα από το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αειφορίας «ΓΙΑ ΚΑΛΟ» θέτοντας τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Στο πλαίσιό της έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες προς την ίδια κατεύθυνση, μεταξύ αυτών και το περιβαλλοντικό πρόγραμμα Dixan «Καθάρισε σε βάθος». Το εν λόγω πρόγραμμα συνεχίζεται και φέτος για τρίτη χρονιά και έχει ήδη αποφέρει καρπούς, αφού μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί περισσότερες από 30 επιμέρους εκστρατείες καθαρισμού υδάτων και η ποσότητα των απορριμμάτων που ανασύρθηκαν ξεπερνά τους 2 τόνους, αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικά «για καλό», το καλό του περιβάλλοντος, το καλό όλων μας.

Η νέα συσκευασία του Dixan φέρνει την εταιρεία ακόμη πιο κοντά στην υλοποιήση του στόχου της, ώστε έως το 2025 το 70% του όγκου των προϊόντων με πλαστική συσκευασία να αποτελείται τουλάχιστον από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η κα Ράνια Φιλιππακοπούλου, Marketing & Trade Marketing Director της Henkel για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Το Dixan εδώ και 60 χρόνια βρίσκεται σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό. Έχουμε την ευθύνη να προσφέρουμε αξιόπιστα, καινοτόμα προϊόντα που εξασφαλίζουν καθαριότητα και είναι ασφαλή για τους καταναλωτές μας και το περιβάλλον. Η απόφασή μας να ενσωματώσουμε στόχους βιωσιμότητας και το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας και στην παραγωγική μας διαδικασία επιβεβαιώνει την καταλυτική συνεισφορά μας στη μειώση του περιβαλλοντικού μας αποτύπωματος».

Το Dixan είναι η συνειδητή επιλογή για καθαρά ρούχα και έναν κόσμο πιο καθαρό!

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €20,1 δις και λειτουργικά κέρδη €2,6 δισ. για το έτος 2021. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

 

Σχετικά με την GPM  Henkel LTD

Η GPM – Henkel Ltd, λειτουργεί ως θυγατρική της Henkel KGaA στην Κύπρο. Έχει έδρα της τη Λευκωσία από τον Νοέμβριο του 2004. Δραστηριοποιείται στους εμπορικούς τομείς των απορρυπαντικών και οικιακών καθαριστικών. Περιλαμβάνει επίσης και τον τομέα των καταναλωτικών καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Στον τομέα των απορρυπαντικών και καθαριστικών, τα κυριότερα είδη της στην Κύπρο είναι τα απορρυπαντικά ρούχων Dixan και Perwoll, οι χρωματοσυλλέκτες K2r, τα απορρυπαντικά πιάτων Somat, τα καθαριστικά πατώματος Der General και τα καθαριστικά  τουαλέτας Bref.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση