ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κλειδί στην οικονομική ανάπτυξη η ξενοδοχειακή βιομηχανία

Τι συζητήθηκε στην συνάντηση ΠΑΣΥΞΕ - Τράπεζας Κύπρου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/6/22) συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΥΞΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του, κ. Χ. Λοϊζίδη, τον Οικονομικό Διαχειριστή, κ. Χ. Θεοχάρους, το Μέλος του ΔΣ, κ. Δ. Τάκκα, και το Γενικό Διευθυντή του, κ. Φ. Ρουσουνίδη, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου, κ. Π. Νικολάου, και τον Αναπλ. Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Χ. Πουαγκαρέ.

Κατά τη συνάντηση έγινε συζήτηση επί σοβαρών θεμάτων που άπτονται της τουριστικής βιομηχανίας ενόψει των προκλήσεων της κυπριακής οικονομίας κατά την τρέχουσα χρονιά, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου να επισημαίνει τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο μερών. Επίσης συμφώνησε με τον κ. Π. Νικολάου ότι οι συνεχείς αναβαθμίσεις και διαφοροποιήσεις του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας επιβάλλονται για την διατήρηση και αύξηση του τουριστικού ρεύματος.

Ο ΠΑΣΥΞΕ εξέφρασε επίσης την ευαρέσκεια του για το μήνυμα του κ. Νικολάου ότι η Τράπεζα Κύπρου είναι δίπλα στους ξενοδόχους ως επιχειρηματικός συνεργάτης και συμπαραστάτης, έτοιμη να στηρίξει την ξενοδοχειακή βιομηχανία ανά πάσα στιγμή όπως έπραττε μέχρι σήμερα, αφού αποτελεί το κλειδί στην οικονομική ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οικονομική: Τελευταία Ενημέρωση