ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αρωγός ανθρωπιστικής βοήθειας η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών

Προσέφεραν τρόφιμα αξίας 300.000 ευρώ μέσω του ΑΜΑΛΘΕΙΑ

Του Ανδρέα Καραμήτα

Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών (ΚΕΠ) προσέφερε τρόφιμα για τους άμαχους στην Γάζα αξίας 300.000 ευρώ. Η ΚΕΠ μετά από δική της πρωτοβουλία συμμετέχει και αυτή στο σχέδιο «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» της Κυπριακής Δημοκρατίας έπειτα από συνεννόηση με την Υφυπουργό Ναυτιλίας κ.α Χατζημανώλη. Οι Κύπριοι εφοπλιστές συμμετέχουν ενεργά στην διεθνούς αναγνώρισης προσπάθεια της Κύπρου να βοηθήσει έμπρακτα με το άνοιγμα ανθρωπιστικού διαδρόμου προς την Γάζα.

Ιδιαίτερα, το Προεδρείο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (κ.κ. Ανδρέας Χατζηγιάννης, Πόλυς Β. Χατζηωάννου, Γιώργος Μούσκας, Χάρης Ζαχαρίου, Κυριάκος Ζ. Μούσκας και Νικόλ Μυλωνά) αποφάσισε να συμμετέχει στην αποστολή βοήθειας μέσω της δωρεάς τροφίμων συνολικής αξίας 300.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω τρόφιμα έχουν ήδη παραδοθεί στο Λιμάνι της Λάρνακας για την άμεση αποστολή τους στη Γάζα μέσω της θαλάσσιας βοήθειας από Κύπρο.

Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλει η Κυπριακή Κυβέρνηση, που αναβαθμίζουν το ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας ως πυλώνα ασφαλείας, συνεργασίας και αλληλεγγύης στην ευρύτερη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ανδρέα Καραμήτα

Ναυτιλία: Τελευταία Ενημέρωση