ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βράβευση ΕΤΑΠ Λάρνακας στα Cyprus Tourism Awards 2019

Bραβεύθηκε στην ενότητα «Στρατηγική και Καινοτομία»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας (ΕΤΑΠ) βραβεύθηκε στα φετινά βραβεία Cyprus Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ 8 Μαίου στη Λευκωσία.
 
Σε δελτίο Τύπου της Εταιρείας αναφέρεται ότι η ΕΤΑΠ «βραβεύθηκε στην ενότητα «Στρατηγική και Καινοτομία» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες για επέκταση της τουριστικής περιόδου και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος».
 
Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ντίνος Λευκαρίτης ανέφερε ότι «από την ημέρα ίδρυσής της, η ΕΤΑΠ Λάρνακας μαζί με όλους τους φορείς που την απαρτίζουν, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε η Περιφέρεια Λάρνακας να καταστεί ένας εξαίρετος τουριστικός προορισμός. Αυτό απαιτεί, μεταξύ άλλων, την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και των προσφερομένων υπηρεσιών και έχουν γίνει αρκετές ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση».
 
Ανέφερε ακόμα ότι «μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η σκληρή δουλειά έχει αναγνωριστεί και συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση τις προσπάθειές μας ώστε να βάλουμε την τουριστική Λάρνακα ακόμη πιο ψηλά».         
 
Επιπρόσθετα, η ΕΤΑΠ Λάρνακας συγχαίρει τις επιχειρήσεις που έλαβαν το Σύμφωνο Ανάδειξης της Κυπριακής Γαστρονομίας “Taste Cyprus - Delightful Journeys”, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου έγινε αποκλειστικά στην επαρχία Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «στο σχετικό πρόγραμμα του Υφυπουργείου Τουρισμού, κατάφεραν να συμμορφωθούν απόλυτα με τις προδιαγραφές και τα κριτήρια του Συμφώνου συνολικά 16 επιχειρήσεις και συγκεκριμένα οι ταβέρνα Παλιομούχταρος,  ταβέρνα Ευτυχία και ταβέρνα το Βάσανο (Άγιος Θεόδωρος), ταβέρνα Βαβατσινιά, Αυλοτόπι (Αγγλισίδες), οικογενειακό κέντρο Χαρούλλας (Αθηένου), Μεζεδοπωλείο Ζήνων (Λάρνακα), ταβέρνα Βλάχος (Πύλα), ταβέρνα το Πατρικόν (Τερσεφάνου), Γαλακτοκομείο «Ελένη Μίμη» Σκαρίνου, Παραδοσιακά γλυκά Ερμή Άγιοι Βαβατσινιάς, Κτήμα Ερωτόκριτος Χοιροκοιτία, Golden Donkeys Farm Σκαρίνου, παραδοσιακά εδέσματα «Το μαδράτζι της γιαγιάς» Κάτω Δρυς, παραδοσιακό κατάστημα «Τσίμπι Τσίμπι» Σκαρίνου και «Λευκό» στα Πάνω Λεύκαρα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση