ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:19
 

Επαφές στο Λονδίνο για τη ναυτιλία

Συναντήσεις Υφυπουργού με ναυτιλιακές εταιρείες και δείπνο σε στελέχη εταιρειών.

Newsroom K

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω κα Νατάσα Πηλείδου πραγματοποιεί επίσκεψη στο Λονδίνο από τις 18 έως 20 Ιουνίου 2019, με σκοπό την προώθηση της Κυπριακής Ναυτιλίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η Υφυπουργός είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με αριθμό μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών που εδρεύουν στο Λονδίνο και σήμερα παραθέτει δείπνο σε στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και παράγοντες της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, την Τρίτη 18 Ιουνίου η Υφυπουργός είχε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού κ. Kitack Lim. Στη συνάντηση συζητηθήκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία και ειδικότερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και θέματα που αφορούν την περεταίρω σύσφιξη της συνεργασίας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού με την Κυπριακή Δημοκρατία. 

Σημειώνεται ότι στα πλαίσια της προώθησης της υποψηφιότητας της Κύπρου για επανεκλογή στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, η Υφυπουργός τέλεσε χθες Τετάρτη 19 Ιουνίου , τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με τίτλο «Η Ναυτική Παράδοση της Κύπρου – από την αρχαιότητα έως την σύγχρονη εποχή».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, και την Ύπατη Αρμοστεία Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο και σε αυτή παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός από διπλωματικές αποστολές στο Λονδίνο. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία

«Ο μόνος που θα τη γονατίσει είσαι εσύ!!! »
ΑΚΑ  |  09:34

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η πρόταση Ακιντζί

«Ο κ. His Master`s Voice ξαναμίλησε!»
ΑΚΑ  |  09:12

Αρχιεπίσκοπος: Γιατί δεν πήγα στην κηδεία του Δ. Χριστόφια

«"......κάλεσαν τον Άγιο αδελφό"!!! O ένας βαγαπόντης λέγει τον άλλο βαγαπόντη ΑΓΙΟ! Μα πότε εν ...»
ΑΚΑ  |  18:26

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Η πρόταση Ακκιντζί δίνει την ευκαιρία στον Αναστασιάδη να δείξει πόσο έξυπνος είναι. Αν είναι! »
ΑΚΑ  |  18:23

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X