ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:50
 

Επαφές στο Λονδίνο για τη ναυτιλία

Συναντήσεις Υφυπουργού με ναυτιλιακές εταιρείες και δείπνο σε στελέχη εταιρειών.

Newsroom K

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω κα Νατάσα Πηλείδου πραγματοποιεί επίσκεψη στο Λονδίνο από τις 18 έως 20 Ιουνίου 2019, με σκοπό την προώθηση της Κυπριακής Ναυτιλίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η Υφυπουργός είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με αριθμό μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών που εδρεύουν στο Λονδίνο και σήμερα παραθέτει δείπνο σε στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και παράγοντες της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, την Τρίτη 18 Ιουνίου η Υφυπουργός είχε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού κ. Kitack Lim. Στη συνάντηση συζητηθήκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία και ειδικότερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και θέματα που αφορούν την περεταίρω σύσφιξη της συνεργασίας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού με την Κυπριακή Δημοκρατία. 

Σημειώνεται ότι στα πλαίσια της προώθησης της υποψηφιότητας της Κύπρου για επανεκλογή στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, η Υφυπουργός τέλεσε χθες Τετάρτη 19 Ιουνίου , τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με τίτλο «Η Ναυτική Παράδοση της Κύπρου – από την αρχαιότητα έως την σύγχρονη εποχή».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, και την Ύπατη Αρμοστεία Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο και σε αυτή παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός από διπλωματικές αποστολές στο Λονδίνο. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Στις κεντρικές φυλακές η απάντηση για τις παρεμβολές κινητών

«Στην προσπάθεια να απενεργοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνα των φυλακισμένων που έχουν στην κατοχή τους παράνομα, ...»
Χάρις  |  22:58

Υπερπληθυσμός στις Κεντρικές Φυλακές

«Λυπάμαι που το σάπιο σωφρονιστικό μας σύστημα και οι άχρηστοι κρατικοί μηχανισμοί μας, αναγκάζουν ανθρώπους ...»
ναταλία  |  22:31

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Άσπονδοι φίλοι ή περιπαίζουν μας ούλλους;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  20:16

Τα τετράμηνα οδηγούν στα φροντιστήρια

«ενω πριν τα τετραμηνα οι γονεις και οι μαθητες δεν ειχαν ξανακουσει για φροντιστηρια. »
αντζελα  |  12:44

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X