ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Booking.com προκαλεί ζημιά στον τουρισμό του ψευδοκράτους

Η ιστοσελίδα προειδοποίει τους ταξιδιώτες που θα επισκεφθούν τα κατεχόμενα για «απειλές εναντίον ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

ΚΥΠΕ

Η ιστοσελίδα κρατήσεων καταλυμάτων Booking.com προειδοποίει τους ταξιδιώτες που θα επισκεφθούν τα κατεχόμενα για «απειλές εναντίον ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και πως πρέπει να λαμβάνουν «συνειδητές αποφάσεις σχετικά με τα σχέδια διαμονής και ταξιδιού».

Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί γράφει ότι αυτή η ανακοίνωση της Booking.com μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στα ταξιδιωτικά πλάνα επισκεπτών στο ψευδοκράτος. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στις διελεύσεις μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των κατεχόμενων περιοχών και σημειώνει ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να εισέρχονται στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω ορισμένων σημείων εισόδου.

Αναφέρει επίσης ότι ο ψευδοκράτος αυτοανακηρύχτηκε το 1983 και η Κυπριακή Δημοκρατία δεν το αναγνώρισε, επομένως οι αφίξεις από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου δεν θεωρούνται νόμιμες.

Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι αυτή η ανακοίνωση ενδεχομένως να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον τουρισμό του ψευδοκράτους και σχολιάζει ότι η Booking.com «υποστηρίζει μεροληπτικά» την πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση