ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κάνουν λόγο για «οικονομικό στραγγαλισμό» - Αναμένουν συνάντηση με ΠτΔ οι πρατηριούχοι

Ο Σύνδεσμος είχε πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις με τον κ. Χριστοδουλίδη όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών και η αντιμετώπισή του ήταν θετική

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εν αναμονή της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, βρίσκεται ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων, προκειμένου να του θέσει τα προβλήματα που προκαλεί το φαινόμενο μετάβασης Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα για την προμήθεια καυσίμων. Μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, έκανε λόγο για «οικονομικό στραγγαλισμό» των πρατηρίων στις ελεύθερες περιοχές, ειδικότερα στη Λευκωσία και την Αμμόχωστο.

Ο κ. Χριστοδούλου σημείωσε ότι ο Σύνδεσμος είχε πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις με τον κ. Χριστοδουλίδη όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών και η αντιμετώπισή του ήταν θετική, εκφράζοντας την ελπίδα ότι στη νέα συνάντηση που θα έχουν θα βρεθεί η λύση στο ζήτημα. Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος έχει ήδη στείλει επιστολή, ηλεκτρονικά και δια χειρός, με την οποία ζητά συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε ερώτηση αν υπάρχει εικόνα για τις ζημιές που υπόκεινται τα πρατήρια καυσίμων, ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε ότι αυτό το διάστημα κάποια από αυτά δεν μπορούν να επιβιώσουν και βρίσκονται στα όρια του κλεισίματος. «Μερικά δεν βγάζουν τα λειτουργικά τους έξοδα ενώ οι δουλειά κάποιων άλλων έχει μειωθεί πέραν του 50%».

Τέλος, ο κ. Χριστοδούλου υποστήριξε ότι πρέπει να δοθεί είτε οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση είτε να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος για να μην προμηθεύονται οι πολίτες καύσιμα από τα κατεχόμενα, όπως για παράδειγμα η μείωση των τιμών των καυσίμων στις ελεύθερες περιοχές.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση