ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα ο CIFA

Θα λειτουργεί ως ο πυρήνας των εξελίξεων για τον τομέα των Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Σε λειτουργία έχει τεθεί αυτές τις μέρες η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Επενδυτικών Ταμείων (Cyprus Investment Funds Association - CIFA). Η νέα ιστοσελίδα είναι εύκολη στην χρήση και περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσε κάποιος να επιθυμεί να γνωρίζει για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο. Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο του 2021, τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία των κυπριακών Επενδυτικών Ταμείων βρέθηκαν σε επίπεδο ρεκόρ, πλησιάζοντας τα 10 δισ. ευρώ.

 Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του CIFA περιλαμβάνει στοιχεία σε σχέση με όλους τους τύπους οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων που μπορούν να αδειοδοτηθούν στην Κύπρο αλλά και τις Εταιρείες Διαχείρισης. Στοιχεία τα οποία αφορούν τόσο το νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο όσο και τα πλεονεκτήματα που παρέχει η Κύπρος ως προορισμός. Σύμφωνα με τον European Fund and Asset Management Association (EFAMA), η Κύπρος είναι ο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος προορισμός για Επενδυτικά Ταμεία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα, σε ειδική ενότητα στη νέα ιστοσελίδα φιλοξενούνται επίσης όλα τα νομικά πρόσωπα μέλη του CIFA με δυνατότητα ανακατεύθυνσης του χρήστη στις ιστοσελίδες τους.

 «Στόχος μας ήταν η νέα ιστοσελίδα να προσφέρει σε όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα των Επενδυτικών Ταμείων όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες που ενδεχομένως χρειάζονται», σχολιάζει ο πρόεδρος του CIFA, Ανδρέας Γιασεμίδης και προσθέτει: «σε συνάρτηση με την σταθερή παρουσία μας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην Κύπρο και το εξωτερικό, και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, επιδιώκουμε να προσελκύσουμε κι άλλα Επενδυτικά Ταμεία και Διαχειριστές τους στην Κύπρο, ώστε η χώρα μας να μετατραπεί σε ένα υπολογίσιμο παίκτη σε διεθνές επίπεδο, στον τεράστιο τομέα της διαχείρισης κεφαλαίων».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση