ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μετονομάζεται σε ΣΥΠΕΤΕ η Παγκύπρια Συντεχνία Τραπεζικών Υπαλλήλων

Η ΣΥΠΕΤΕ στα 12 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έγραψε ιστορία στα συνδικαλιστικά δρώμενα του τραπεζικού χώρου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σε ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΑΣΥΤΥ) μετονομάζεται η ΣΥΠΕΤΕ μετά και από τo χθεσινό Παγκύπριο Συνέδριο κατά το οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα η ένταξη της συντεχνίας ως μέλος της ΟΙΥΚ - ΣΕΚ.

Σε εγκύκλιο προς τα μέλη της, η ΠΑΣΥΤΥ αναφέρει ότι η εν λόγω απόφαση ήταν προϊόν σκέψεων και προβληματισμών προηγούμενων ετών και ιδίως μετά την εδραίωση και αποδοχή της ΣΥΠΕΤΕ στα δρώμενα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και προσθέτει ότι η ΣΥΠΕΤΕ στα 12 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έγραψε ιστορία στα συνδικαλιστικά δρώμενα του τραπεζικού χώρου της Κύπρου.

Αναφέρει ότι στη συμφωνία με την ΟΙΥΚ - ΣΕΚ προβλέπεται όπως όλα τα υφιστάμενα μέλη της ΣΥΠΕΤΕ που προέρχονται από Τραπεζικά ή Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, θα ενταχθούν στην ΠΑΣΥΤΥ.

«Μοναδικός στόχος η καθιέρωσή της ΠΑ.ΣΥ.Τ.Υ. στα μάτια των Κυπρίων, ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η αποδοχή της ως μιας συντεχνίας επιλογής και όχι επιβολής που αγωνίζεται πάντα με εντιμότητα, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μακριά από την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των μελών της, την προάσπιση των κεκτημένων και την εξυγίανση των κακώς κειμένων στον ευρύτερο Τραπεζικό χώρο», προσθέτει.

Η ΠΑΣΥΤΥ καλεί όλους που εργάζονται στον τραπεζικό χώρο, σε ασφαλιστικές εταιρείες και άλλα συναφή χρηματοοικονομικά ιδρύματα όπως εγγραφούν στη δύναμη της η οποία έχει πλέον την στήριξη της ΟΙΥΚ- ΣΕΚ.

«Όπως οι υπάλληλοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ απέκτησαν τη δική τους φωνή στο χώρο εργασίας τους μέσω της ΣΥΠΕΤΕ το 2007, τώρα και οι συνάδελφοι των άλλων Τραπεζικών Ιδρυμάτων ή Χρηματοοικονομικών Οργανισμών έχουν πλέον τη δική τους επιλογή», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση