ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέος Πρόεδρος του Δημοσιονομικού Συμβουλίου ο Μιχάλης Περσιάνης

Το βιογραφικό του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με απόφαση του το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τον Μιχάλη Περσιάνη ως νέο Πρόεδρο του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. Ο κύριος Περσιάνης διαδέχεται τον Δημήτρη Γεωργιάδη.

Βιογραφικό 

Ο Μιχάλης ήταν Διευθυντής Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων της Τράπεζας Κύπρου από το 2015.

Ο Μιχάλης εργάστηκε ως ανταποκριτής της Wall Street Journal/Dow Jones την περίοδο 2011 - 2014, ως Αρχισυντάκτης για την οικονομία και τα χρηματοπιστωτικά θέματα στην εφημερίδα "Καθημερινή" (Έκδοση Κύπρου) μεταξύ 2009 - 2014, επικεφαλής έρευνας για την προεδρική εκστρατεία και επικεφαλής του κοινοβουλευτικού γραφείου του κ. Ιωάννη Κασουλίδη στις Βρυξέλλες τα έτη 2005 - 2009.

Ακόμη υπήρξε συνιδρυτής της Intelanco Bespoke Analysis (2012 - 2014), αναλυτής του Institute of World Politics (2005) και παρείχε πολιτική στήριξη στον Επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. κ. Γιώργο Βασιλείου.

Ο Μιχάλης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Rutgers της Νέας Υερσέης, Αμερικής το 2002 και το μεταπτυχιακό του στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Διεθνή Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο John Hopkins στο Μαίρυλαντ της Αμερικής το 2005.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση