ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:31
 

Ο Θωμάς Καζάκος επανεξελέγη στην Ένωση Ευρωπαίων Πλοιοκτητών

Πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικών Ενισχύσεων της Ένωσης Κρατικών Ενισχύσεων της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών

Newsroom K

Ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, Θωμάς Καζάκος, επανεκλέγη ομόφωνα για μια ακόμη διετία ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικών Ενισχύσεων της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών, συνεχίζοντας έτσι την έμπρακτη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη χάραξη της Ευρωπαϊκής Πλοιοκτητικής φορολογικής πολιτικής.

Ανακοίνωση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου αναφέρει ότι η Ένωση Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (ECSA) η οποία περιλαμβάνει τις εθνικές ενώσεις πλοιοκτητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πραγματοποίησε συνάντηση του Διοικητικού της Συμβουλίου στις 11 Δεκεμβρίου 2019, στις Βρυξέλλες. Μαζί με την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών, εκπροσώπησαν την Κυπριακή Ναυτιλία σε αυτή τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Φίλιππος Φιλής, μετά την πρόσφατη εκλογή του ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης και ο Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου, κ. Καζάκος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, o κ. Καζάκος, επανεκλέχθηκε ομόφωνα για μία ακόμη διετία, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικών Ενισχύσεων της Ένωσης, συνεχίζοντας έτσι την έμπρακτη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη χάραξη της Ευρωπαϊκής Πλοιοκτητικής φορολογικής πολιτικής.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκε η ναυτιλιακή πολιτική της Ενώσεως σε θέματα πλοιοκτησίας, καθορίζοντας τις μελλοντικές ενέργειες της, τόσο σε ζητήματα που αφορούν τις συνεχείς προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ναυτιλίας για την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος προς την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από το Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΔΝΟ), σε τρόπους ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ναυτιλίας σε σχέση με άλλα ναυτιλιακά κέντρα ανά το παγκόσμιο όπως επίσης, ο προϋπολογισμός της Ένωσης, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Φούλη, από πότε η λέξη "σύνεση" έγινε συνώνυμη με τη λέξη "τρόμος";»
Ai Em  |  10:08

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X