ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:34
 

Sky News: Εκτός Τράπεζας Κύπρου ο Χούρικαν

Θα αφήσει το ρόλο του ως CEO της Τράπεζας για να αναλάβει τη θέση του CEO σε εταιρεία παροχής πιστώσεων

Newsroom K

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Τζον Πάτρικ Χούρικαν αφήνει τα ηνία της Τράπεζας και επιστρέφει στην Μεγάλη Βρετανία ως CEO μεγάλης εταιρείας παροχής πιστώσεων, αναφέρει το Sky News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sky News, ο ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Κύπρου και πρώην στέλεχος της Royal Bank of Scotland (RBS) βρίσκεται κοντά στο να γίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της NewDay, μίας εταιρείας παροχής πιστώσεων και χρηματοδότησης καταναλωτών. Η εταιρεία όπως επισημαίνεται στο άρθρο, έχει εταιρική συνεργασία με την Amazon, τον Όμιλο Arcadia του Sir Philip Green, το Debenhams και τον ταξιδιωτικό πράκτορα Tui Travel.

Σύμφωνα με εμπλεκόμενους που έχει πρόσβαση το Sky News, o διορισμός του αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες, με τις βρετανικές αρχές να έχουν ήδη δώσει το "πράσινο φως". Ο κ. Χούρικαν κατά το δημοσίευμα θα αντικαταστήσει τον James Corcoran, ο οποίος "έτρεχε" την επιχείρηση για την τελευταία δεκαετία.

Τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν οι φήμες πως ο κ. Χούρικαν έψαχνε επιχειρηματικό άνοιγμα προς το Ηνωμένο Βασίλειο, αρκεί να φανεί όμως εάν ευσταθεί το δημοσίευμα. Ως προσωπικό στοίχημα είχε το project Helix, την ολοκλήρωση της πώλησης του μεγάλου πακέτου μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 2.7 δισ. ευρώ. Η επιστροφή του κ. Χούρικαν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα σημάνει το τέλος της συνεργασίας του από την Τρ. Κύπρου, η οποία χρονολογείται από το τέλος του 2013.

Η Τράπεζα Κύπρου την Δευτέρα, τέσσερις του μηνός αναμένεται να ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2018.

Σημειώνεται πως δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με εκπρόσωπο της Τράπεζας Κύπρου για να σχολιάσει το δημοσίευμα του Sky News.

ΣΧΟΛΙΑ

Πολύ κάτω του μετρίου τα τελευταία χρόνια και ποτέ δεν μας έπεισε ότι άδικα τον διώξανε .....βράδυ από την Royal Bank of Scotland (RBS)... Παρόλα τα παραμύθια τα δικά μας ότι όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη διεθνώς ονειρεύονται την υπερδύναμη στα τραπεζικά....Κύπρο τεκμαίρεται ότι είμαστε τελευταίας διαλογής!!!Πάλι ...ψευδοπρωταθλητές!!

Θεοχάρης Θεοχάρη

Έκαμεν τα σιόνι τζιαί γαστρί στην Τράπεζα Κύπρου και πάει να τα κάνει και αλλού το ίδο!

ΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Τούρκων υπουργών και εντολή τερματισμού της εισβολής

«Σιγά τα ωά»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:21

Ακιντζί: Εξέφρασα τις ειλικρινείς μου απόψεις για τη Συρία

«Πρεπει να εχουμε υποψη μας και να μην παρασυρομαστε οτι αλλο η σημερινη καλη και ανθρωπινη συμπεριφορα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:18

Βαριές οικονομικές κυρώσεις Τραμπ στην Άγκυρα

«Σιγά τις βαριές οικ. κυρώσεις ρε φαντασμένε, ανιστόριτε και υπερφίαλε `πανέξυπνε`. »
ΑΚΑ  |  09:24

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X