ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΥΠΟΙΚ - Αισιόδοξος για άρση καθυστερήσεων στο Λιμάνι Λάρνακας και τερματικό Βασιλικού

Ο Μάκης Κεραυνός είπε ότι είναι γεγονός πως υπάρχουν σημαντικά έργα, τα οποία βρίσκονται σε μια καθυστέρηση

ΚΥΠΕ

Την βεβαιότητα ότι σύντομα θα υπάρξει διέξοδος στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται για το έργο στο λιμάνι-μαρίνα της Λάρνακας και το τερματικό στο Βασιλικό, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

O κ. Κεραυνός, ο οποίος απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα στο Υπουργείο Οικονομικών, είπε ότι το Υπουργείο Οικονομικών «προβληματίζεται πολύ έντονα», προσθέτοντας ότι είναι γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικά έργα, τα οποία βρίσκονται σε μια καθυστέρηση.

Ως Υπουργείο Οικονομικών, σημείωσε, συνεργαζόμαστε στενά με τα αρμόδια Υπουργεία και με την Κυβέρνηση ως σύνολο για να βρεθεί τρόπος διεξόδου από αυτή την στασιμότητα που παρατηρείται σήμερα σε κάποια έργα

«Εμείς ως Υπουργείο Οικονομικών έχουμε υποχρέωση να ανησυχούμε προληπτικά για όλα τα θέματα που μπορεί να επιφέρουν κόστος στην οικονομία μας ιδιαίτερα όταν είναι κόστος αδικαιολόγητο. Η Κυβέρνηση πάντοτε μπορεί και πρέπει να βρίσκει τρόπους και λύσεις γι αυτά τα θέματα», πρόσθεσε.

Είμαι πληροφορημένος, είπε, ότι τα αρμόδια Υπουργεία έχουν βάλει στο μικροσκόπιο αυτά τα θέματα και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα υπάρξει διέξοδος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση