ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανεφοδιασμός ελικοπτέρων σε περιπτώσεις πυρκαγιών από την Petrolina

Tουλάχιστο ένα βυτιοφόρο χωρητικότητας 33.000 λίτρων θα εξυπηρετεί όλα τα πτητικά μέσα της Δημοκρατίας και των άλλων κρατών ανεφοδιάζοντας τα με καύσιμα.

Newsroom K

Στον ανεφοδιασμό ελικοπτέρων πλησίον της πυρκαγιάς προχωρά η εταιρεία Petrolina Holdings Public Ltd, η οποία έχει στο ενεργητικό της,  βυτιοφόρα και έμπειρο προσωπικό το οποίο θα αποστέλνει άμεσα στο προωθημένο Κέντρο το οποίο θα δημιουργείται πλησίον της πυρκαγιάς. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΤΠ, στα πλαίσια της αναβάθμισης της πυρόσβεσης και ειδικότερα της Αεροπυρόσβεσης στην Κύπρο, υπάρχει ανάγκη σε μεγάλα επεισόδια πυρκαγιών να δημιουργείται προωθημένο Κέντρο ανεφοδιασμού των ελικοπτέρων πλησίον της πυρκαγιάς.

Σημειώνεται ότι η δημιουργία του Κέντρου ανεφοδιασμού των ελικοπτέρων πλησίον της πυρκαγιάς θα καταστεί δυνατή με τη βοήθεια της εταιρείας Petrolina Holdings Public Ltd. Σήμερα, συμφωνήθηκε ότι τουλάχιστο ένα βυτιοφόρο χωρητικότητας 33.000 λίτρων θα εξυπηρετεί όλα τα πτητικά μέσα της Δημοκρατίας και των άλλων κρατών ανεφοδιάζοντας τα με καύσιμα.

Με την ευκαιρία αυτή το Τμήμα Δασών εκφράζει τις ευχαριστίες του, τόσο προς την εταιρεία Petrolina (Holdings) Public Ltd, όσο και προς τον κ. Ντίνο Λευκαρίτη προσωπικά, για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση τους προς το έργο του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο ταχύτερος ανεφοδιασμός των ελικοπτέρων με καύσιμα θα βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών με την αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων και μέσα από τη μείωση του χρόνου των διαδρομών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
mr scott  |  13:33

Καταζητείται 25χρονος για επίθεση και οπλοφορία

«Δεν κάνει να γνωρίζουμε αν οπλοφορεί; αν είναι επικίνδυνος;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:14

Η Γερουσία εκκίνησε την ιστορική διαδικασία της δίκης του Τραμπ

«H Αμερική παραπαίει για ένα άχρηστο άτομο! »
ΑΚΑ  |  10:22

Επιφυλάσσεται για περισσότερα η ΠΣΕΜ

«Αληθεύει ότι η ΠΣΕΜ καθοδηγείται από το ΑΚΕΛ? »
ΑΚΑ  |  10:20

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση

X