ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:54
 

Ο πρώτος Πράσινος Μαραθώνιος της Κύπρου

Καθαρίζει τη Δευτέρα την παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο πρώτος Πράσινος Μαραθώνιος της Κύπρου, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας διοργανώνουν στις 10 το πρωί της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου εκδήλωση, κατά την οποία θα γίνει καθαρισμός της παραλίας των Φοινικούδων.

Σε δελτίο Τύπου του Μαραθώνιου αναφέρεται ότι «ο δεύτερος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελεί τον πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου, αφού τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου, του Επιτρόπου Εθελοντισμού-ΜΚΟ Γιάννη Γιαννάκη και του ΚΟΑ, σε συνεργασία με τη GreenDot και την ομάδα Let’s Do it Cyprus».

Προστίθεται ότι «η ομάδα του Let’s Do It Cyprus έχει αναλάβει τη συλλογή και τον καταμερισμό των ανακυκλώσιμων υλικών που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά τη λήξη του, ενώ η Green Dot Cyprus θα φροντίσει για την ύπαρξη ειδικών κάδων ανακύκλωσης σε πληθώρα επιλεγμένων σημείων της διαδρομής των αγώνων».Στο πλαίσιο των ενεργειών και εκδηλώσεων που γίνονται για τον πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου και σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας «τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί θα γίνει καθαρισμός της παραλίας των Φοινικούδων. Παρόντες στον καθαρισμό της περιοχής θα είναι οι Επίτροποι Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού, ο ΚΟΑ, η Let’s Do It Cyprus, μαθητές από σχολεία της Λάρνακας και δεκάδες εθελοντές».

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού θα ανακοινωθούν αναλυτικά όλες οι δράσεις που γίνονται στο πλαίσιο του πρώτου Πράσινου Μαραθωνίου της Κύπρου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «οι τσάντες των αθλητών είναι από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ έγινε περιβαλλοντική μελέτη για την ηχορύπανση, το κυκλοφοριακό και το θέμα της στάθμευσης στην περιοχή. Ανάμεσα στις σημαντικές δράσεις της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η συλλογή ρούχων και παπουτσιών για οικογένειες που έχουν ανάγκη».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Στις 14 Οκτωβρίου η εκδίκαση των εφέσεων για τις αποκοπές δημοσίων

«Eίναι γνωστό ότι τα οικονομικά προβλήματα της Κύπρου δημιουργήθηκαν από τις απαιτήσεις της ΠΑΣΥΔΥ και ...»
ΑΚΑ  |  09:16

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση

X