ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια

Δελτίο Τύπου

Μεγάλα αγροτικά τεμάχια σε διάφορες περιοχές της Κύπρου διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Αγροτικό χωράφι 7,311 τ.μ. Κάτω Δευτερά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR188 Ενδεικτική τιμή €192.000

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων του χωριού Κάτω Δευτερά, περί τα 1,5χλμ βορειοδυτικά της συμβολής του δρόμου Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς με τον υπεραστικό Λευκωσίας - Παλαιχωρίου. Έχει σχήμα ορθογώνιο με ανώμαλη ελαφρώς επιφάνεια και εφάπτεται σε δρόμο με πρόσωπο 105μ περίπου.

Αγροτικό Χωράφι 32,079 τ.μ. Ψημολόφου, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR300 Ενδεικτική τιμή €775.000

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψημολόφου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επιφάνεια με ελαφρά κλίση και εύκολη πρόσβαση προς την κύρια οδική αρτηρία. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 50μ περίπου.

Αγροτικό χωράφι 6,847 τ.μ. Σκαρίνου, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR500 Ενδεικτική τιμή €53.550

Το ακίνητο βρίσκεται 915μ νοτιοανατολικά της κοινότητας και περίπου 128μ νοτιοδυτικά του αυτοκινητόδρομου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επικλινή επιφάνεια. Εφάπτεται σε χωμάτινο δρόμο με πρόσοψη περίπου 30μ.

Αγροτικό χωράφι 4,014 τ.μ. Αγίοι Τριμιθιάς, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR495 Ενδεικτική τιμή €65.100

Αγροτικό χωράφι στους Αγίους Τριμιθιάς, σε απόσταση 3,5χλμ περίπου από το κέντρο της κοινότητας. Το ακίνητο έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Είναι περίκλειστο σε απόσταση 1km από την οικιστική ζώνη.

Αγροτικό χωράφι 12,041 τ.μ. Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR625 Ενδεικτική τιμή €103.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Άγιος Θεόδωρος στην επαρχία Λάρνακας. Είναι σε απόσταση 700μ περίπου από την ακτή και 5χλμ απόσταση από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο είναι περίκλειστο και βρίσκεται σε απόσταση 50μ από αγροτικό χωμάτινο δρόμο.

Αγροτικό Χωράφι 17,671 τ.μ. Αγιος Ιωάννης Μαλούντας, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR275, Ενδεικτική τιμή €92.400

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αγίου Ιωάννη Μαλούντας της επαρχία Λευκωσίας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια. Το ακίνητο εφάπτεται σε δημόσιο χωμάτινο δρόμο.

Αγροτικό Χωράφι 11,613 τ.μ. Γέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR291, Ενδεικτική τιμή €256.200

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Γερίου της επαρχίας Λευκωσίας σε απόσταση 1,2χλμ από το κέντρο του Δήμου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εφάπτεται σε δημόσιο χωμάτινο δρόμο με πρόσοψη περί τα 20μ.

Αγροτικό χωράφι 2,676 τ.μ. Περιστερώνα, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR454, Ενδεικτική τιμή €20.000

Αγροτεμάχιο στην Κοινότητα Περιστερώνας περίπου 500μ νότια του δρόμου Λευκωσίας – Τροόδους. Το ακίνητο έχει ακανόνιστο στενό σχήμα, με ομοιόμορφη επιφάνεια. Το ακίνητο δεν έχει επίσημη πρόσβαση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση