ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι

Συνδυάζει το σύγχρονο design και την άνεση και ταυτόχρονα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα με λογική σχέση τιμής/αξίας!

Δελτίο Τύπου

Το νέο έργο της Giovani Homes, Euphoria Lifestyle Apartments, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2024, αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των οικιστικών ακινήτων, θέτοντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση ως προτεραιότητα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και στον περιβάλλοντα χώρο.

Στόχος, η δημιουργία ενός σύγχρονου συγκροτήματος πολυτελών διαμερισμάτων που να ανταποκρίνεται στη λογική σχέση τιμής/αξίας και που ταυτόχρονα να δημιουργεί στους ενοίκους του, το αίσθημα της ευφορίας που θα λειτουργεί ως προσωπικό καταφύγιο.

Στοιχεία, που ανταποκρίνονται πλήρως στη φιλοσοφία του Euphoria Lifestyle Apartments, το οποίο βρίσκεται σε κεντρική περιοχή του Παραλιμνίου, κοντά σε δεκάδες υπηρεσίες και καταστήματα και μόλις ένα χιλιόμετρο από τις μαγευτικές παραλίες του Πρωταρά.

Η οικιστική ανάπτυξη εκτείνεται σε δυο μπλοκ διαμερισμάτων και περιλαμβάνει συνολικά δεκαέξι μοντέρνα διαμερίσματα του ενός και των δυο υπνοδωματίων, με καλυμμένους χώρους 52 - 75 τετραγωνικά μέτρα και μεγάλες καλυμμένες βεράντες 11- 20 τετραγωνικά μέτρα. Κάποια εξ αυτών διαθέτουν επίσης roof garden έως 42 τετραγωνικά μέτρα καθώς όλα διαθέτουν καλυμμένο χώρο στάθμευσης συν έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο.

Για το σχεδιασμό του έργου λήφθηκαν ιδιαίτερα υπόψη, οι ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, η εργονομία και η ανάγκη των ανθρώπων για ιδιωτικότητα. Έτσι το κάθε διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρη διαρρύθμισή με τους χώρους του να είναι πλήρως αξιοποιήσιμοι, όλες τις εποχές του χρόνου.

Δίνοντας έμφαση στα υψηλής ποιότητα υλικά, στο design αλλά και στη λεπτομέρεια -στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα έργα της Giovani Homes-, τα Euphoria Lifestyle Apartments, αναβαθμίζουν τον αστικό τρόπο ζωής, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των ενοίκων τους.

Γεγονός που ενισχύεται και από την τοποθεσία του έργου το οποίο αν και βρίσκεται τοποθετημένο στον αστικό ιστό του Δήμου Παραλιμνίου, σε μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο οι ένοικοι του μπορούν να βρεθούν στον Πρωταρά.

Ως εκ τούτου, η κεντρική τοποθεσία τους, καθιστά τα Euphoria Lifestyle Apartments ιδανικά  τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εξοχική κατοικία καθώς οι ένοικοι τους  μπορούν να τα απολαμβάνουν όλο το καλοκαίρι, αλλά και τους χειμερινούς μήνες.

Η προπώληση των Euphoria Lifestyle Apartments έχει ξεκινήσει και το έργο αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, που φέρει τη σφραγίδα και την εγγύηση της Giovani Homes.

Μιας εταιρείας με περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στο real estate development η οποία  έχει συνδέσει το όνομα της με την ανάπτυξη της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, την ποιότητα των έργων της και την αξιοπιστία της ως προς τους αγοραστές και τους συνεργάτες της.

Έχοντας ολοκληρώσει πέραν των 110 έργων και έχοντας παραδώσει πέραν των 5000 κατοικιών και διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους, η Giovani Homes συνεχίζει να αναπτύσσεται έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες της και τις ανάγκες τους.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία έχει υπό εξέλιξη 25 νέα έργα στις πιο προνομιακές περιοχές της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, τα οποία ξεχωρίζουν για την αρτιότητα τους, για τις υψηλές τους προδιαγραφές, για την έμφαση στην καινοτομία και την ασφάλεια αλλά και για το σεβασμό στο περιβάλλον!

Info: Λεωφόρος 1ης Απριλίου 170, 5280 Παραλίμνι. Τηλ: 23 833780 www.giovani.com.cy

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση