ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση

Δελτίο Τύπου

Εμπορικό οικόπεδο στο κέντρο της Λευκωσίας και άλλα ακίνητα ιδανικά για επένδυση διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου, και Πάφου.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Εμπορικό Οικόπεδο 809 τ.μ. κέντρο Λευκωσίας Κωδικός Ακινήτου: PIR303 ΤΚΕ

Το ακίνητο εφάπτεται της οδού Αρνάλδας η οποία συνδέει την Λεωφόρο Μακαρίου με την Λεωφόρο Στασίνου, δύο από τις κύριες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια με πρόσοψη 28μ περίπου.

Αγροτικό Χωράφι 7,311 τ.μ. Κάτω Δευτερά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR188 Ενδεικτική τιμή €192.000

Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 1,5χλμ βορειοδυτικά της συμβολής του δρόμου Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς με τον υπεραστικό Λευκωσίας - Παλαιχωρίου. Έχει σχήμα ορθογώνιο με ελαφρώς ανώμαλη επιφάνεια και εφάπτεται σε δρόμο με πρόσωψη105μ περίπου.

Οικιστικό οικόπεδο 574 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR222 Ενδεικτική τιμή €117.600

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου. Έχει εμβαδό 574τμ, ακανόνιστο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 23μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Ανεξάρτητη ισόγειος οικία 150 τ.μ. Ορά, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR531 Ενδεικτική τιμή €84.000

Το ακίνητο είναι ανεξάρτητη ισόγεια οικία στην κοινότητα Ορά της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση 145μ από την εκκλησία και 95μ από τον δρόμο Ορά - Άγιοι Βαβατσινιάς.

Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, δύο μπάνια, δύο υπνοδωμάτια και αυλή.

Οικιστικό χωράφι 5,221 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου:PIR602 Ενδεικτική τιμή €383.250

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Παραλιμνίου επί της οδού Αγίου Θωμά σε απόσταση περίπου 650μ νοτιοανατολικά του γηπέδου Τάσος Μάρκου. Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 11,281 τ.μ. Λιοπέτρι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR243 Ενδεικτική τιμή €367.500

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Λιοπετρίου στην επαρχία Αμμοχώστου. Eίναι περίκλειστο, έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και βρίσκεται 240μ νότια από τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 3,011 τ.μ. Πωμός, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR242 Ενδεικτική τιμή €198.300

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Πωμού στην επαρχία Πάφου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια με θέα προς την θάλασσα. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 5,017 τ.μ. Γιαλιά, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR142 Ενδεικτική τιμή €368.550

Βρίσκεται εντός της διοικητικής περιοχής του χωριού Γιαλιά, στην τοποθεσία «Πιγούλλι», 400μ περίπου από τον παραλιακό δρόμο Πόλης – Πωμού και 2χλμ χιλιόμετρα από το Λατσί. Το ακίνητο έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση