ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά οικόπεδα

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά οικόπεδα στις επαρχίες Αμμοχώστου, Πάφου, Λάρνακας και Λευκωσίας διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό οικόπεδο 553 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR224 Ενδεικτική τιμή €128.100

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου και έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 22μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οικιστικό οικόπεδο 600 τ.μ. περιοχή ΓΣΠ, Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR259 Ενδεικτική τιμή €228.000

Το ακίνητο εμπίπτει στα όρια του Δήμου Στροβόλου σε απόσταση 860μ περίπου από το γήπεδο ΓΣΠ και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται επί της οδού Φιλοπάππου με πρόσοψη 26μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 650 τ.μ. περιοχή ΓΣΠ, Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR293 Ενδεικτική τιμή €295.500

Το ακίνητο εμπίπτει στα όρια του Δήμου Στροβόλου σε απόσταση 1,800μ περίπου από το γήπεδο ΓΣΠ και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσιας - Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και Εφάπτεται επί της οδού Μαρίας Μαγδαληνής. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 669 τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR149 Ενδεικτική τιμή €351.750

Το οικόπεδο βρίσκεται περίπου 450μ νοτιοδυτικά της συμβολής των Λεωφόρων Αγλαντζιάς και Λάρνακος και περί τα 770μ βορειοανατολικά του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία. Έχει πολύ καλή προσβασιμότητα προς το κέντρο της Λευκωσίας. Το ακίνητο έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 567 τ.μ. Δάλι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR346 Ενδεικτική τιμή €89.250

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Κυριάκου Μηλικούρη, 250μ δυτικά του Β΄ Δημοτικού. Έχει κανονικό σχήμα με ομαλή επιφάνεια και η επιφάνεια του είναι ελαφρά χαμηλότερη από το δρόμο, με πρόσοψη 21μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 536 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμοχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR658 Ενδεικτική τιμή €61.600

Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στη Λίμνη Παραλιμνίου, περίπου 500μ δυτικά της Λεωφόρου 1ης Απριλίου, κοντά στην υπεραγορά LIDL. Έχει ορθογώνιο σχήμα, λεία και επίπεδη επιφάνεια με περίπου 23μ πρόσοψη και εφάπτεται στην οδό Θεοδόση Χ΄Θεοδοσίου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 1.022 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR428 Ενδεικτική τιμή €179.200

Το οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Μελισσόβουνου. Έχει κανονικό σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με περίπου 20μ πρόσοψη. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 520 τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR420 Ενδεικτική τιμή €63.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση 2χιλ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται επί της οδού Λάρνακος  με πρόσοψη 61μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση