ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Bιομηχανικές αποθήκες σε στρατηγικά σημεία της Λευκωσίας

Στο χαρτοφυλάκιο GoIndustrial της Gordian

Δελτίο Τύπου

Η GoGordian, μέσω του GoIndustrial χαρτοφυλακίου της, διαθέτει στην αγορά βιομηχανικές αποθήκες που αποτελούν μια ιδανική επιλογή για χρήση ως κέντρα διανομής, εκθεσιακούς χώρους, χώρους αποθήκευσης και παραγωγής.

Προσφέρεται πληθώρα επιλογών σε αποθήκες που βρίσκονται σε προνομιούχες βιομηχανικές ζώνες, όπως αυτές του Στροβόλου, του Δαλιού και του Γερίου, με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, ενώ επίσης περιλαμβάνονται και επιλογές σε περίχωρα της Λευκωσίας όπως η Κοκκινοτριμιθιά, η Αγία Βαρβάρα και η Ορούντα.

Βιομηχανική Αποθήκη σε Μίσθωση στον Στρόβολο, Λευκωσία, Αριθμός αναφοράς: 5693

Το ακίνητο είναι μια αποθήκη σε μίσθωση στη Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου, την πιο περιζήτητη βιομηχανική περιοχή της Κύπρου, με γνωστές εμπορικές επωνυμίες να δραστηριοποιούνται σε αυτή. Η τοποθεσία είναι εξαιρετική - βρίσκεται στην έξοδο της Λευκωσίας και γειτνιάζει με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Συνδέεται με εξαιρετικό οδικό δίκτυο με δήμους και προάστια της Λευκωσίας. Το κτίριο αποτελείται από έναν μεγάλο και ενιαίο αποθηκευτικό χώρο, μια εσωτερική διώροφη κατασκευή με χώρους γραφείων και διοίκησης, και άλλους βοηθητικούς χώρους. Με συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 2,052 τ.μ. και οικόπεδο 7.247 τ.μ., αυτή η αποθήκη προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1.350.000. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Βιομηχανική Αποθήκη στο Γέρι, Λευκωσία, Αριθμός αναφοράς: 5734

Η αποθήκη βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου, σε προνομιούχα θέση μόλις 2,5 χιλιόμετρα μακριά από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και τη Βιομηχανική Περιοχή Λατσιών. Εφάπτεται σε αδιέξοδο στα ανατολικά του όρια με πρόσοψη 11 μέτρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και στην αστική περιοχή της Λευκωσίας. Η αποθήκη διαθέτει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,075 τ.μ. στο ισόγειο (975 τ.μ. βιομηχανικός χώρος και 100 τ.μ. γραφεία) και μεσοπάτωμα με εμβαδόν 210 τ.μ.. Επιπλέον, είναι χτισμένη σε τεμάχιο με εμβαδόν 3,447 τ.μ..

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €720.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανικές Αποθήκες στο Δάλι, Λευκωσία, Αριθμός αναφοράς 8163

Το ακίνητο βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου και αποτελεί μερίδιο 45,48% ενός βιομηχανικού κτιρίου που αντιστοιχεί σε δύο ενοποιημένες αποθήκες. Η θέση του είναι πλεονεκτική, αφού σε απόσταση 500 μέτρων βρίσκεται η οικιστική περιοχή Καλλιθέας και σε 2,5 χιλιόμετρα ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού.

Αποτελείται από ενιαίο χώρο με ημιώροφο και διοικητικούς χώρους, παρέχοντας συνολικά 880 τ.μ. στο ισόγειο, 520 τ.μ. στον ημιώροφο και 150 τ.μ. για τους διοικητικούς χώρους. Επιπλέον υπάρχει ανελκυστήρας για τη μεταφορά εμπορευμάτων και υλικών από και προς τον ημιώροφο.

Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο με ενεργή συμφωνία διανομής. Η τιμή του ανέρχεται στο €1.070.000. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Βιομηχανικές Αποθήκες σε Μίσθωση στην Κοκκινοτριμιθιά, Λευκωσία, Αριθμός αναφοράς 8354

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιούχα θέση εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Κοκκινοτριμιθιάς και αποτελείται από δυο κτίρια και στεγασμένο χώρο. Το πρώτο κτίριο στο δυτικό τμήμα περιλαμβάνει τα γραφεία, ενώ το μεγάλο κτίριο στη μέση των τεμαχίων αποτελεί την κύρια αποθήκη. Ο στεγασμένος χώρος βρίσκεται στο ανατολικό μέρος των τεμαχίων.

Συνολικά, το ακίνητο διαθέτει 2,675 τ.μ. εσωτερικούς χώρους και είναι χτισμένο σε τεμάχιο 8,861 τ.μ.. Με πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και ευέλικτους χώρους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκθεσιακός χώρος, κέντρο διανομής, αποθήκευσης ή και παραγωγής.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στο €1.490.00. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Βιομηχανική Αποθήκη στο Παλαιομέτοχο, Λευκωσία, Αριθμός αναφοράς: 6520

Το ακίνητο είναι μια βιομηχανική αποθήκη ελεύθερης ιδιοκτησίας στη Βιομηχανική Ζώνη Παλαιομετόχου/Κοκκινοτριμιθιάς. Διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 1,125 τ.μ. και μεσοπάτωμα 401 τ.μ., ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο Neo Plaza και το Nicosia Mall. Η συνολική τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €684.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανική Αποθήκη στην Ορούντα, Λευκωσία, Αριθμός αναφοράς 7543

Το ακίνητο είναι μια βιομηχανική αποθήκη στην Ορούντα, 700 μέτρα από το Δημαρχείο του χωριού. Η αποθήκη είναι χτισμένη σε τεμάχιο με εμβαδόν 7,916 τ.μ., προσφέροντας έναν ευρύχωρο χώρο για επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το ακίνητο διαθέτει 890 τ.μ. εσωτερικό εμβαδόν και είναι χωρισμένο σε δύο χώρους - μια μονάδα και ένα διώροφο κτίριο. Επιπλέον, διαθέτει μια κατοικία στο ισόγειο και ένα γραφείο στον πάνω όροφο.

Η συνολική τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €380.000. Για περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.

Βιομηχανικό Τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα, Λευκωσία, Αριθμός αναφοράς: 8408

Το τεμάχιο βρίσκεται 2 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αγίας Βαρβάρας και 4 χιλιόμετρα από τον κεντρικό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, προσφέροντας άριστη πρόσβαση σε σημαντικούς προορισμούς.

Έχει συνολικό εμβαδόν 25,419 τ.μ. και εμπίπτει σε δύο πολεοδομικές ζώνες. Το 71% του τεμαχίου (18,047 τ.μ.) βρίσκεται εντός της Βιομηχανικής Ζώνης Βα3, ενώ το υπόλοιπο 29% (7,372 τ.μ.) εμπίπτει στην Αγροτική Ζώνη Γα4. Η βιομηχανική περιοχή υπόκειται σε ΦΠΑ, κάτι που προσφέρει περαιτέρω οικονομικά πλεονεκτήματα.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €730.000. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα GoIndustrial της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση