ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες

Δελτίο Τύπου

Κατοικίες ιδανικές για ιδιοκατοίκηση σε Λευκωσία, Λάρνακα, και Πάφο διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Ημιτελής ανεξάρτητη οικία 472 τ.μ. σε οικόπεδο 725 τ.μ. Λατσιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR453 Ενδεικτική τιμή €517.650

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό 1η Απριλίου, έχει γωνιακή θέση και συνορεύει με χώρο πρασίνου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, κυρίως υπνοδωμάτιο και wc ξένων, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο με τουαλέτα. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή και ημιτελής πισίνα.

Ανεξάρτητη Οικία 352 τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR321Ενδεικτική τιμή €645.750

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Διονυσίου Σολωμού στην Αγλαντζιά. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, wc ξένων, ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια (το ένα με en-suite). Διαθέτει Κ/Θ πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Ανεξάρτητη ημιτελής οικία 340 τ.μ. περιοχή ΓΣΠ, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR674 Ενδεικτική τιμή €436.750

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Φιλοπάππου στην περιοχή ΓΣΠ στον δήμο Στροβόλου. Αποτελείται από εσωτερικούς χώρους 340 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες 25 τ.μ. σε οικόπεδο 635 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό και wc ξένων ενώ ο όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, βεράντες και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Ανεξάρτητη Οικία, 360 τ.μ. Αγίος Δομέτιος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR338 Ενδεικτική τιμή €683.550

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αρχ. Κυπριανού στον Άγιο Δομέτιο. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, ανελκυστήρα και wc ξένων ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια (το ένα με en-suite). Ο 2ος όροφος αποτελείται από το κυρίως υπνοδωμάτιο. Διαθέτει Κ/Θ πετρελαίου. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα, δωμάτιο υπηρεσίας και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Εμβαδόν γης 543 τ.μ.

Ανεξάρτητη Οικία 150 τ.μ. Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR194 Ενδεικτική τιμή €198.450

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από το κέντρο της Λευκωσίας. Εφάπτεται επί της οδού Κυριάκου Μάτση με πρόσοψη 40μ περίπου. Η οικία αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, αποθήκη και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Εμβαδόν γης 3,011 τ.μ.

Ανεξάρτητη Οικία 603 τ.μ. Μαρώνι, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR320 Ενδεικτική τιμή €497.000

Το ακίνητο έχει απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια (το κυρίως με en-suite), σοφίτα και ημιυπόγειο (εσωτερικοί χώροι 315 τ.μ.). Διαθέτει σύστημα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένη βεράντα (182 τ.μ.) και μεγάλος κήπος. Εμβαδόν γης 1,338 τ.μ.

Ανεξάρτητη ισόγειος οικία 150 τ.μ. Ορά, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR531 Ενδεικτική τιμή €84.000

Το ακίνητο είναι ανεξάρτητη ισόγεια οικία στην κοινότητα Ορά. Βρίσκεται σε απόσταση 145μ από την εκκλησία και 95μ από τον δρόμο Οράς - Άγιοι Βαβατσινιάς. Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, δύο μπάνια, δύο υπνοδωμάτια και αυλή. Εμβαδόν γης 424 τ.μ.

Διώροφη ημιτελής οικία 196 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR227 Ενδεικτική τιμή €233.300

Το ακίνητο αποτελεί μέρος του συγκροτήματος κατοικιών Mesomerena Sunset Villas II. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα και σαλόνι, ενώ ο όροφος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (en-suite). Εξωτερικά υπάρχει αυλή, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Τίτλος ιδιοκτησίας διαθέσιμος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση