ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian

Δελτίο Τύπου

Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο διαθέτει προς πώληση η Gordian. Οι αποθήκες και τα τεμάχια βρίσκονται σε προνομιούχες περιοχές με εύκολη πρόσβαση σε αυτοκινητόδρομους και αποτελούν ιδανική επιλογή για χρήση ως κέντρα διανομής, εκθεσιακούς χώρους, χώρους αποθήκευσης και παραγωγής.

Αποθήκη στα Λιβάδια, Λάρνακα, Αριθμός αναφοράς: 9219

Το ακίνητο αφορά μια μονοώροφη αποθήκη (μονάδα 3) στη Βιομηχανική Περιοχή Λιβαδιών. Βρίσκεται σε προνομιούχα τοποθεσία, μόλις 360μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας. Η αποθήκη αποτελείται από ενιαίο χώρο επισκευής αυτοκινήτων, χώρο υγιεινής και γραφείο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 310 τ.μ. και είναι χτισμένη εντός ενός βιομηχανικού τεμαχίου με εμβαδόν 16,182 τ.μ., με το μερίδιο της Gordian να αντιστοιχεί περίπου στα 925 τ.μ. Η μονάδα 3 αντιστοιχεί στα 2/35 της συνολικής ανάπτυξης. Υπάρχει συμφωνία διανομής.

Η συνολική τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €150.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Μερίδιο βιομηχανικής μονάδας στα Κονιά, Πάφος, Αριθμός αναφοράς: 6639

Το ακίνητο είναι μερίδιο (33%) ενός τεμαχίου στη Βιομηχανική Ζώνη Κονιών. Εφάπτεται στην οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη, με συνολική πρόσοψη 70μ.

Το μερίδιο αντιστοιχεί στο νοτιοδυτικό τμήμα του τεμαχίου, το οποίο διαθέτει δύο κτίρια, ένα γκαράζ και έναν διώροφο χώρο γραφείων. Το γκαράζ έχει καλυμμένο εμβαδόν 435 τ.μ. και το διώροφο κτίριο 387 τ.μ. Το ισόγειο κτίριο αποτελείται από χώρους γραφείων, κουζίνα και ρεσεψιόν, ενώ στον επάνω όροφο υπάρχει αποθηκευτικός χώρος. Τα κτίρια έχουν συνολικό εμβαδόν 822 τ.μ.. Η αποθήκη ενοικιάζεται από αξιόπιστη εταιρία αντιπρόσωπου αυτοκινήτων και προσφέρει υψηλή και σταθερή απόδοση μακροχρόνιας ενοικίασης. Υπάρχει συμφωνία διανομής.

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €550.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Βιομηχανική αποθήκη σε μίσθωση στην Αγία Βαρβάρα, Πάφος, Αριθμός αναφοράς: 7716

Το ακίνητο αφορά μια βιομηχανική αποθήκη σε μίσθωση στην Αγία Βαρβάρα. Βρίσκεται στη 2η Βιομηχανική Περιοχή Πάφου, 300μ. από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού. Αποτελείται από υπόγειο με εμβαδόν 230 τ.μ., ισόγειο με εμβαδόν 830 τ.μ. και πρώτο όροφο με εμβαδόν 380 τ.μ.. Είναι χτισμένο σε τεμάχιο με εμβαδόν 1,811 τ.μ.. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις.

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €620.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανικό τεμάχιο στην Αραδίππου, Λάρνακα, Αριθμός αναφοράς: 7851 

Το ακίνητο είναι ένα βιομηχανικό τεμάχιο στην περιοχή της Αραδίππου. Βρίσκεται μόλις 30μ. από τη λεωφόρο Ελλάδος και 450μ. από την οδό Ιβύκου, και έχει έκταση 8,417 τ.μ. Εφάπτεται σε εγγεγραμμένο χωματόδρομο με πρόσοψη 100μ. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και στον αυτοκινητόδρομο.

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €405.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανικό τεμάχιο στο Μοναγρούλλι, Λεμεσός, Αριθμός αναφοράς: 7505

Το βιομηχανικό τεμάχιο στο Μοναγρούλλι βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ. από το κέντρο του χωριού και 1 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο. Έχει εμβαδόν 1,273 τ.μ. και βρίσκεται 220μ από τον πλησιέστερο εγγεγραμμένο δρόμο. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €60.000.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα GoIndustrial της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ