ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Altamira Real Estate: Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα σε όλη την Κύπρο

Πληθώρα επιλογών σε περιοχές υψηλής ζήτησης, όπως ο Στρόβολος, το Γέρι, το κέντρο της Λάρνακας, η Πέγεια, η Πόλη Χρυσοχούς και η Γιόλου, περιμένουν τo αγοραστικό κοινό στις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της Altamira Real Estate.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει διώροφη κατοικία σε όμορφη γειτονιά του Στροβόλου, με τιμή €250.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Βασιλείου και τη συμβολή των Λεωφόρων Τσερίου και Κωνσταντινουπόλεως, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 190 τ.μ. και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, αποθήκη, βεράντες και χώρο στάθμευσης.

Στο Γέρι εντοπίσαμε τρία διαμερίσματα στην τιμή των €180.000. Ιδανικά τοποθετημένα επί της Λεωφόρου Επιστροφής, τα διαμερίσματα είναι πανομοιότυπα, διαθέτουν εμβαδόν 53 τ.μ. έκαστο και αποτελούνται από κουζίνα, καθιστικό, αποχωρητήριο με ντους και ένα υπνοδωμάτιο.

Διώροφο κτήριο πωλείται προς €150.000 στην κοινότητα Λύμπια. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το κοινοτικό συμβούλιο Λυμπιών, το κτήριο, με συνολικό εμβαδόν 258 τ.μ., λειτουργούσε ως ταβέρνα. Αποτελείται από ενιαίο χώρο εστιατορίου, κουζίνα, αποθήκη και αποχωρητήρια, ενώ ο όροφος διαθέτει ενιαίο χώρο εστίασης. Εξωτερικά υπάρχει αυλή με πλακόστρωτο.

ΠΑΦΟΣ

Ανεξάρτητη κατοικία με πισίνα και θέα στη θάλασσα ξεχωρίζει στην Πέγεια με τιμή €510.000. Πολύ κοντά στην παραλία και τις μαγευτικές Θαλασσινές Σπηλιές, η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 275 τ.μ.. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια. Το υπόγειο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο με ντους, μηχανοστάσιο και διπλό καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Στην Χλώρακα, πωλείται ισόγεια κατοικία στην τιμή των €192.000. Απολαμβάνοντας εξαιρετική πρόσβαση στις όμορφες παραλίες της περιοχής και απέχοντας μόλις 1,5 χλμ. από τη θάλασσα, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 190 τ.μ. και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο.

Ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία με πισίνα εντοπίζεται στην κοινότητα Γιόλου της επαρχίας Πάφου με τιμή €160.000. Τοποθετημένη στο κέντρο της κοινότητας, η κατοικία έχει εμβαδόν 125 τ.μ. και αποτελείται από κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ντους. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα και πλακόστρωτη αυλή με κιόσκι.

Συγκρότημα διαμερισμάτων ξεχωρίσαμε σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τοποθεσία της Πόλης Χρυσοχούς, με τιμή €510.000. Σε μια ιδανική περιοχή, μόλις 500 μέτρα από τις όμορφες παραλίες της περιοχής και σε πολύ κοντινή απόσταση από την τουριστική περιοχή Λατσιού, το συγκρότημα αποτελείται από συνολικά έξι διαμερίσματα, τρία εκ των οποίων στο ισόγειο και τρία στον πρώτο όροφο. Εξωτερικά διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα, κιόσκι, δύο αποθήκες και αυλή με πλακόστρωτους χώρους και κήπο. Το συνολικό εμβαδόν του κτηρίου ανέρχεται σε 530 τ.μ..

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Ημιτελής διώροφη κατοικία πωλείται σε κεντρική περιοχή του Δήμου Λάρνακας, στην τιμή των €150.000. Τοποθετημένη σε μια εξαιρετική περιοχή, μόλις 50 μέτρα από την πολυσύχναστη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, η κατοικία, συνολικού εμβαδού 215 τ.μ., βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής. Έχουν ολοκληρωθεί ο σκελετός, η τοιχοποιία, τα πατώματα και οι εξωτερικές πόρτες/παράθυρα, γεγονός που επιτρέπει στους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στη γραφική ορεινή κοινότητα Τρεις Ελιές Λεμεσού, εντοπίσαμε δυο κατοικίες με τιμή €100.000. Τοποθετημένες εντός του πυρήνα της κοινότητας, οι κατοικίες βρίσκονται στο ισόγειο και στο υπόγειο κτηρίου, το οποίο έχει ανεγερθεί εντός δυο οικιστικών τεμαχίων με εμβαδόν 310 τ.μ.. Η ισόγεια κατοικία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδόν 90 τ.μ., ενώ η υπόγεια είναι έκτασης 60 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση