ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Altamira: Σπίτι κάτω από 70,000 ευρώ και διαμέρισμα στις 40,000

Η νέα ανάρτηση περιλαμβάνει 13 σπίτια και 2 διαμερίσματα σε όλη την ελεύθερη Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Altamira ανάρτησε στην ιστοσελίδα της κατάλογο με 15 νέα οικιστικά ακίνητα προς πώληση.

Η νέα ανάρτηση περιλαμβάνει 13 σπίτια και 2 διαμερίσματα σε όλη την ελεύθερη Κύπρο με το φθηνότερο διαμέρισμα να πωλείται στις 40,000 ευρώ και την φθηνότερη οικία να είναι στις 68.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το διαμέρισμα βρίσκεται στον Δήμο Πέγειας και είναι στούντιο. Βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων δυτικά του Δημαρχείου Πέγειας. Είναι επίσης κοντά σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες, όπως σούπερ μάρκετ, καφετέριες, φούρνους, σχολεία κλπ. Επιπλέον, είναι σε κοντινή απόσταση στην τουριστική περιοχή "Coral Bay" και στις Θαλάσσιες Σπηλιές.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου και περιλαμβάνει κουζίνα, σαλόνι, WC/ντους και σκεπαστή βεράντα. Η έκταση των εσωτερικών χώρων είναι 30 τμ και οι καλυμμένες βεράντες 5 τμ.

Το ακίνητο είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση, σύμφωνα με την Altamira.

Η φθηνότερη οικία βρίσκεται στην Ορά της επαρχίας Λάρνακας και είναι διώροφη. Βρίσκεται στο κέντρο της κοινότητας, από την ανατολική πλευρά της εκκλησίας. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες και είναι πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο.

Το σπίτι αποτελείται από ένα δωμάτιο, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα κατάστημα στο ισόγειο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και η πρόσβαση είναι από εξωτερική σκάλα. Η επιφάνεια των εσωτερικών χώρων της κατοικίας είναι περίπου 170 τ.μ. Το σπίτι είναι χτισμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας περίπου 202 τ.μ.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση