ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες σε Πάφο και Αμμόχωστο

Δελτίο Τύπου

Κατάστημα στο κέντρο της Πάφου, κατοικία στην Πέγεια καθώς και αγροτικά και οικιστικά τεμάχια σε Πάφο και Αμμόχωστο ιδανικά για επένδυση, διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν. 

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Αγροτικό χωράφι 2,676 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR687 Ενδεικτική τιμή: €143.850
Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση100μ από τη θάλασσα, 400μ από την οικιστική ζώνη και σε κοντινή απόσταση νοτιοδυτικά του κυρίου δρόμου που οδηγεί προς την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια.

Οικιστικό χωράφι 6,125 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR706 Ενδεικτική τιμή: €431.710
Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 1,5χλμ ανατολικά του πυρήνα του Δήμου και 735μ από την Λεωφόρο Πρωταρά. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο εφάπτεται σε δρόμο με πρόσοψη περί τα 7μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 553 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR223 Ενδεικτική τιμή €128.100
Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου. Έχει εμβαδό 553 τ.μ., κανονικό ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 22μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 484 τ.μ. Τσάδα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR686 Ενδεικτική τιμή: €60.300
Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Τσάδας, περίπου 580μ ανατολικά του δρόμου Πάφου - Πόλς Χρυσοχούς. Έχει σχήμα κανονικό, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε δύο δρόμους με πρόσοψη 42μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία 2,714 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR688 Ενδεικτική τιμή €430.500
Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 1,1χλμ από τις Θαλασσινές Σπηλιές, 465μ από την Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου και 90μ από την Τουριστική Ζώνη Π1. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό και wc ξένων. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Το ακίνητο είναι κατειλημμένο.

Οικιστικό χωράφι 5,854 τ.μ. Σωτήρα, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR270, Τιμή κατόπιν επικοινωνίας
Το ακίνητο βρίσκεται στο δήμο Σωτήρας, σε απόσταση 450μ περίπου από την θάλασσα και 3χλμ από τη μαρίνα Αγίας Νάπας. Έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια προς τα νότια. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστική ανάπτυξη. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 2,799 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR126 Ενδεικτική τιμή €529.000
Το οικόπεδο βρίσκεται στην κοινότητα Τάλας, στην περιοχή Ελιούδια. Έχει ακανόνιστο σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δύο ασφαλτοστρωμένους δρόμους, κατά μήκος του νοτιοανατολικού συνόρου με περίπου 70μ πρόσοψη και κατά μήκος του δυτικού του συνόρου με περίπου 20μ πρόσοψη. Έχει θέα της περιοχής προς τα νότια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατάστημα 103 τ.μ. Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR151 Ενδεικτική τιμή: €236.500
Το ακίνητο βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος «Themis Court 1», σε απόσταση 1χλμ από το KINGS AVENUE MALL. Αποτελείται από 103 τ.μ. εσωτερικό χώρο, 100 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες και έχει απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank
Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση