ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroΒank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση

Δελτίο Τύπου

Μεγάλο παραθαλάσσιο χωράφι στo Μαζωτό, και άλλα ακίνητα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο ιδανικά για επένδυση, διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Παραθαλάσσιο χωράφι 10,703 τ.μ. Μαζωτό, Λάρνακα, Κωδικός Ακινήτου: PIR486 ΤΚΕ

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 70μ από την ακτή και περίπου 670μ από τον δρόμο Μαζωτού - Περβολιών. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε δικαίωμα διαβάσεως. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 8,362 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR144 Ενδεικτική τιμή: €571.200

Το ακίνητο βρίσκεται σε ύψωμα στον δήμο Πέγειας. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια με θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Η ευρύτερη περιοχή είναι οικιστική με μέσου επιπέδου κατοικίες και δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως ακόμα. Έχει καλή προσβασιμότητα τόσο προς το κέντρο του Δήμου όσο και τις υπόλοιπες περιοχές της Πάφου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 1,100 τ.μ. Πέγεια, Πάφος, Κωδικός Ακινήτου: PIR120 Ενδεικτική τιμή: €208.000

Το οικόπεδο εφάπτεται επί της οδού Φιλικής Εταιρείας, έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα, πρόσοψη περί τα 30μ και με μερική θέα προς την θάλασσα. Έχει κλίση προς τα νοτιοανατολικά. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 543 τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR422 Ενδεικτική τιμή: €63.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση 2χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται επί της οδού Λάρνακος με πρόσοψη 37μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 2,705 τ.μ. Παλαιομέτοχο, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR465 Ενδεικτική τιμή: €161.700

Το ακίνητο εμπίπτει εντός της κοινότητας Παλιομετόχου περίπου 30 μ από την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου. Έχει τετράγωνο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό Χωράφι 17,671 τ.μ. Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR275 Ενδεικτική τιμή €92.400

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αγίου Ιωάννη Μαλούντας της επαρχίας Λευκωσίας. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρώς επικλινή επιφάνεια και εφάπτεται σε δημόσιο χωμάτινο δρόμο.

Οικιστικό Χωράφι 6,309 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου:PIR289 Ενδεικτική τιμή: €987.000

Το ακίνητο βρίσκεται σε ύψωμα στο τέρμα της οδού Ιωνίας, στην περιοχή Ανθούπολης, και σε απόσταση 250μ βόρεια από τον δρόμο Λακατάμιας – Αγίων Τριμιθιάς. Έχει τετράγωνο σχήμα, επίπεδη και σε μερικά σημεία επικλινή επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Μερίδιο 1/2 σε οικιστικό χωράφι 30,238 τ.μ. στο Σούνι - Ζανακιά, Λεμεσός, Κωδικός Ακινήτου: PIR463 Ενδεικτική τιμή: €571.200

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Σούνι - Ζανακιά σε απόσταση 700μ ανατολικά του δρόμου Ομόδους - Σούνι και εφάπτεται επί της οδού Αγίου Στυλιανού με πρόσοψη 62μ περίπου. Δεν υπάρχει συμφωνία διανομής. Έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση