ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επενδύστε σε ακίνητα υψηλών αποδόσεων από την Gordian σε μειωμένες τιμές

Στις πιο προνομιούχες εμπορικές περιοχές της Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου

Σε ειδικές, μειωμένες τιμές διατίθενται από τη Gordian προνομιακά εμπορικά ακίνητα στη Λευκωσία, τα οποία αποτελούν μέρος του αναβαθμισμένου GoYield χαρτοφυλακίου της. Η επενδυτική προοπτική των προσοδοφόρων αυτών εμπορικών ακινήτων θεωρείται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς αποτελούν επιλογές υψηλών αποδόσεων λόγω των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, των νέων μειωμένων τιμών τους και των στρατηγικών σημείων της πρωτεύουσας στα οποία έχουν αναπτυχθεί.

Στα εμπορικά ακίνητα της Λευκωσίας, τα οποία περιλαμβάνονται με μειωμένες τιμές στο GoYield χαρτοφυλάκιο της Gordian, συγκαταλέγονται κτήρια, γραφεία και ένα κατάστημα. Συγκεκριμένα:

Κτήριο στη Λεωφόρο Λεμεσού, τώρα €2.900.000

Το ακίνητο αφορά διώροφο κτήριο μικτής χρήσης στην Αγλαντζιά. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στη Λεωφόρο Λεμεσού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.. Εφάπτεται με το γνωστό Aluminium Tower.

Το κτήριο έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 1,204 τ.μ.. Το ισόγειο αποτελείται από τρεις εμπορικές μονάδες με συνολικό εμβαδόν 550 τ.μ. και 268 τ.μ. μεσοπάτωμα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από διαμέρισμα με εμβαδόν 134 τ.μ. (το οποίο χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο) και κενά γραφεία με εμβαδόν 252 τ.μ.. Το κτήριο επωφελείται από υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Το ακίνητο πωλείται από €3.300.000 τώρα €2.900.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στον Στρόβολο, τώρα €2.100.000

Το ακίνητο αφορά τετραώροφο εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο. Βρίσκεται στη λεωφόρο Αθαλάσσας παρέχοντας εξαιρετική πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή. Το κτήριο καταλαμβάνει δύο οικόπεδα και είναι προσβάσιμο από τη λεωφόρο Αθαλάσσας και την οδό Πεντέλης. Διαθέτει πρόσοψη 42 μ..

Το κτήριο έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,028 τ.μ.. Αποτελείται από δύο υπόγεια, ένα κατάστημα στο ισόγειο και τρεις ενιαίους ορόφους γραφείων. Τα υπόγεια έχουν εμβαδόν 1,694 τ.μ., το ισόγειο 567 τ.μ. και οι τρεις όροφοι συνολικό εμβαδόν 1.461 τ.μ. (487 τ.μ. ο κάθε όροφος). Είναι χτισμένο σε εμβαδόν γης 1,052 τ.μ..

Το κτήριο είναι ιδανικό για ειδική χρήση ή μπορεί να μετατραπεί σε γραφειακούς χώρους.

Το ακίνητο πωλείται από €2.200.000 τώρα €2.100.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, τώρα €4,650.000

Το ακίνητο αφορά κτήριο μικτής χρήσης, γνωστό ως "Silvex House", στους Αγίους Ομολογητές στο Δήμο Λευκωσίας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο κέντρο της πόλης. Το κτήριο αποτελείται από δύο επίπεδα υπογείου, 5 γραφεία και ένα κατάστημα στο ισόγειο και γραφεία στους υπόλοιπους έξι ορόφους. Έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,130 τ.μ..

Μέρος του κτηρίου είναι μισθωμένο: Πρόκειται για το ισόγειο γωνιακό κατάστημα, το γραφείο αρ. 5 καθώς και γραφεία στους ορόφους 2 - 4.

Μέρος του κτηρίου είναι κενό: Πρόκειται για τα γραφεία αρ. 2, 3 στο ισόγειο και γραφεία στους ορόφους 5-6.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία ισογείου με αριθμό 1 και 6, καθώς και οι γραφειακοί χώροι στον 1ο όροφο, δεν συμπεριλαμβάνονται στο ακίνητο προς πώληση.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=9HV-8PnYFsA

Το ακίνητο κατέχει μια προνομιακή τοποθεσία με υψηλή ορατότητα, στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας. Προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε μπαρ και εστιατόρια. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία που προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης με υψηλό σταθερό εισόδημα στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Το ακίνητο πωλείται από €5.100.000 τώρα €4.650.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στον Στρόβολο, τώρα €1.600.000

Το ακίνητο είναι ένα πενταώροφο κτήριο μικτής χρήσης στον Στρόβολο. Βρίσκεται στη γωνία των οδών Αθαλάσσας και Πειραιώς, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το English School. Το κτήριο αποτελείται από ένα κατάστημα με ημιώροφο και έναν μικρό χώρο γραφείου στο ισόγειο, γραφεία στους τέσσερις επάνω ορόφους και δύο υπόγεια που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης. Έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 937 τ.μ. Το ισόγειο έχει εμβαδόν 214 τ.μ., το μεσοπάτωμα 107 τ.μ. και οι τέσσερις επάνω όροφοι 154 τ.μ. ο καθένας. Οι δυο υπόγειοι όροφοι έχουν εμβαδόν 270 τ.μ. ο καθένας.

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα λιανικής, γραφεία και ανέσεις. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από €1.700.000 τώρα €1.600.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατάστημα στον Τρυπιώτη, τώρα €1.800.000

Το ακίνητο αποτελείται από δύο καταστήματα που έχουν ενοποιηθεί, στην ενορία Τρυπιώτη του Δήμου Λευκωσίας. Το κατάστημα βρίσκεται κατά μήκος της λεωφόρου Ομήρου, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας. Ο συνολικός καλυμμένος χώρος για το κατάστημα αρ. 1 είναι 488 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 28 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες 4 τ.μ., και υπόγειο 710 τ.μ.. Το κατάστημα αρ. 2 έχει καλυμμένο εμβαδόν 25 τ.μ.. Η ευρύτερη περιοχή αποτελείται από εμπορικές αναπτύξεις.

Το ακίνητο πωλείται από €1.900.000 τώρα €1.800.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Δυο Γραφεία στους Αγίους Ομολογητές, τώρα €545.000

Τα ακίνητα αφορούν δύο γραφεία στους Αγίους Ομολογητές που αποτελούν μέρος ενός επταώροφου κτηρίου μικτής χρήσης με 22 συνολικά γραφεία. Το κτήριο βρίσκεται 300 μ. από το Υπουργείο Εσωτερικών και 1.5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Τα δύο γραφεία είναι πανομοιότυπα και καταλαμβάνουν ολόκληρους τους ορόφους 4 και 5 αντίστοιχα. Διαθέτουν εσωτερικό εμβαδόν 331 τ.μ. και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο ακάλυπτων θέσεων στάθμευσης στο ισόγειο και τεσσάρων καλυμμένων θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο το καθένα.

Το ακίνητο του 4ου ορόφου αποτελείται εσωτερικά από 8 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους, ενώ το αντίστοιχο του 5ου ορόφου αποτελείται εσωτερικά από 9 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους. Η διάταξη του κάθε γραφειακού χώρου ξεχωριστά προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης του ως ένα ενιαίο χώρο ή ως εξυπηρετούμενα γραφεία.

Τα γραφεία βρίσκονται σε προνομιακή θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας, παρέχοντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Και τα δύο ακίνητα είναι ιδανικά για άμεση ενοικίαση με υψηλό μηνιαίο εισόδημα. Η τιμή πώλησης των ακινήτων ανέρχεται από €570.000 τώρα €545.000 το καθένα. Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο του 4ου ορόφου ΕΔΩ και του 5ου ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoYield εμπορικά ακίνητα της Gordian σε νέες μειωμένες τιμές ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση