ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gordian: Εκλεκτά τεμάχια GoDeals σε μειωμένες τιμές

Ιδανικές επιλογές για σκοπούς ανέγερσης κατοικίας, για εμπορική εκμετάλλευση ή για επενδυτικούς σκοπούς

Δελτίο Τύπου

Τέσσερα εκλεκτά τεμάχια σε μειωμένες τιμές έχει προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο GoDeals η Gordian, τα οποία αποτελούν ιδανικές επιλογές για σκοπούς ανέγερσης κατοικίας, για εμπορική εκμετάλλευση ή για επενδυτικούς σκοπούς. Και τα 4 ακίνητα βρίσκονται σε πολύ προνομιακές περιοχές με τις τιμές πώλησής τους να ξεκινούν από €210,000.

Οικιστικό τεμάχιο στη Μαλούντα, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά τεμάχιο στη Μαλούντα, στην επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται 320 μ. από το δημοτικό σχολείο της κοινότητας και 150 μ. από την κύρια οδική αρτηρία Μαλούντας-Κλήρου. Έχει συνολικό εμβαδόν 6,021 τ.μ., συντελεστή δόμησης 60% και εύκολη πρόσβαση σε δημοτικό σχολείο, νοσοκομείο και σε άλλες απαραίτητες υπηρεσίες. Η τιμή πώλησης του ανέρχεται στα €220,000. Για πληροφορίες ΕΔΩ.

Εμπορικό οικόπεδο στον Αγ. Δομέτιο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά εμπορικό οικόπεδο στον Αγ. Δομέτιο. Βρίσκεται 60 μ. βόρεια των Λεωφ. Δημοκρατίας και Κυριάκου Μάτση και 1,5 χλμ. από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει εμβαδόν 1,375 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 160%, ενώ στην περιοχή βρίσκονται σε κοντινή απόσταση όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες. Το οικόπεδο είναι τοποθετημένο στην πιο πολυσύχναστη αρτηρία του Αγ. Δομετίου και της Έγκωμης, κοντά σε φοιτητικές εστίες, στο ανακαινισμένο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης, σε διεθνείς εταιρείες, εστιατόρια και καφετέριες. Έχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας. Το οικόπεδο πωλείται στα €850,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό οικόπεδο στην περιοχή ΓΣΠ, στον Στρόβολο, Λευκωσία

Το εν λόγω οικόπεδο στον Στρόβολο έχει συνολικό εμβαδόν 664 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 60%. Εφάπτεται στην οδό Φιλοπάππου, 100 μ. δυτικά του ιδιωτικού σχολείου ‘The Senior School’ και 1 χλμ. νοτιοδυτικά του σταδίου ΓΣΠ. Με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, σε εμπορικό κέντρο, σε νοσοκομείο και σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου αποτελείται από πολυτελείς οικίες. Πωλείται στην τιμή των €255,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό οικόπεδο στην Αγ. Φύλα, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά οικόπεδο στην Αγ. Φύλα, 1 χλμ. από τον δρόμο Λεμεσού-Παλώδιας και την προνομιακή περιοχή της Λευκοθέας. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολεία, νοσοκομείο, πάρκο, αθλητικό κέντρο και σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις, ενώ απέχει μόλις 15 λεπτά οδικώς από την παραλία. Έχει εμβαδόν 1,417 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 80%. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα €210,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoDeals ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση