ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μειωμένες τιμές από τη Gordian σε εμπορικά και τουριστικά ακίνητα σε Λάρνακα και Πάφο

Δελτίο Τύπου

Μέρος του αναβαθμισμένου GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian σε Λάρνακα και Πάφο, διατίθεται τώρα σε νέες ειδικές μειωμένες τιμές. Τα προνομιακά εμπορικά ακίνητα χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη επενδυτική προοπτική και τις υψηλές αποδόσεις, ενώ ο συνδυασμός της στρατηγικής τους θέσης με τις νέες προνομιακές τιμές στις οποίες διατίθενται, τα καθιστά άμεσα αξιοποιήσιμα.

Στα εμπορικά ακίνητα της Gordian σε Λάρνακα και Πάφο, συγκαταλέγονται:

Εμπορικό κτήριο στον Άγιο Νικόλαο, Λάρνακα τώρα €2.100.000

Το ακίνητο αφορά ένα εμπορικό κτήριο στην συνοικία Άγιος Νικόλαος, στον Δήμο Λάρνακας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Γεωργίου Γρίβα Διγενή, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λάρνακας. Το κτήριο αποτελείται από έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο και ένα γραφείο με μικρή κουζίνα στον 1ο όροφο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 802 τ.μ. και υπόγειο 635 τ.μ.. Είναι χτισμένο σε τρία οικόπεδα με συνολικό εμβαδόν 898 τ.μ. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λάρνακας. Το κτήριο είναι κατειλημμένο προσφέροντας σταθερή υψηλή απόδοση.

Το ακίνητο από €2.500.000 πωλείται τώρα στην τιμή των €2.100.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος τώρα €4.000.000

Το ακίνητο είναι ένα τουριστικό συγκρότημα με το όνομα 'Nicki Holiday Resort' στην Πόλη Χρυσοχούς. Βρίσκεται 1,5 χλμ. από το λιμάνι του Λατσιού και 1 χλμ. από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς. Ολόκληρο το συγκρότημα περιλαμβάνει 10 μπλοκ πλήρως επιπλωμένων διαμερισμάτων (συνολικά 125 μονάδες) και κοινόχρηστους χώρους (2 πισίνες, γήπεδο τένις, μπάσκετ και μίνι ποδοσφαίρου και παιδική χαρά).

Η Gordian κατέχει το 1675/1992 μερίδιο (84%) του συνόλου του έργου που αντιστοιχεί σε 97 στούντιο διαμερίσματα, ένα εστιατόριο, 2 εμπορικούς χώρους (καταστήματα) και ένα σαλόνι/χώρο υποδοχής.

Το ακίνητο λειτουργεί ως ξενοδοχειακά-εξοχικά διαμερίσματα. Είναι ιδανική ευκαιρία για επένδυση με υψηλά έσοδα από ενοίκια. Το ακίνητο, από €4.500.000, πωλείται τώρα στην τιμή των €4.000.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Συγκρότημα hotel-apartments στην Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος τώρα €1.350.000

 Το ακίνητο είναι ένα boutique τουριστικό συγκρότημα στην Πόλη Χρυσοχούς. Αποτελείται από 16 διαμερίσματα (4 στούντιο, 3 διαμερίσματα δυο υπνοδωματίων, 9 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου) και χώρο υποδοχής. Εκκρεμεί Αίτηση Πολεοδομίας για νέα / επιπρόσθετη ανάπτυξη, δηλαδή 32 στούντιο ενός υπνοδωματίου - με την επιφύλαξη αδειών.

Το συγκρότημα έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 940 τ.μ. Είναι χτισμένο σε οικόπεδο 3,171 τ.μ. Βρίσκεται 1,5 χλμ. από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς και μόλις 150μ. από την παραλία. Το συγκρότημα απέχει 8 λεπτά από το λιμάνι του Λατσιού, ψαροταβέρνες, beach bar, εστιατόρια και ανέσεις. Προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση στα Λουτρά της Αφροδίτης και στη χερσόνησο του Ακάμα. Το ακίνητο, από €1.500.000, πωλείται τώρα στην τιμή του €1.350.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τριώροφο εμπορικό κτήριο στη Σωτήρος, Λάρνακα τώρα €2,450,000

Το ακίνητο είναι ένα τριώροφο εμπορικό κτήριο στη συνοικία Σωτήρος. Βρίσκεται 200 μέτρα από το στάδιο 'Αμμοχώστου' και 300 μέτρα από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Καταλαμβάνει γωνιακή θέση και είναι χτισμένο σε 3 οικόπεδα συνολικού εμβαδού 1,812 τ.μ.. Το κτήριο έχει καλυμμένο εμβαδόν 2,100 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 240 τ.μ. και υπόγειο 1,190 τ.μ.. Το υπόγειο αποτελείται από καλυμμένους και ακάλυπτους χώρους στάθμευσης, αποθήκη και τουαλέτα.

Το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο λιανικής. Ο 1ος όροφος επίσης αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο λιανικής. Ο 2ος όροφος αποτελείται από εκθεσιακό χώρο, γραφείο, server room, αποθηκευτικούς χώρους και καφετέρια με κουζίνα.

Το ακίνητο είναι προς το παρόν μισθωμένο προσφέροντας σταθερή απόδοση ενοικίασης.

Το ακίνητο, από € €2.598.000, πωλείται τώρα στην τιμή του € €2.450.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoYield εμπορικά ακίνητα της Gordian σε νέες μειωμένες τιμές ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση