ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε εξέλιξη η κατασκευή του Zeus Tower - Signature Collection

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος Λεπτός ανακοινώνει με υπερηφάνεια την συνέχιση της κατασκευής του πολυαναμενόμενου Zeus Tower - Signature Collection, του δεύτερου πύργου της φημισμένης ανάπτυξης Limassol Blu Marine. Το έργο αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της Λεμεσού και υπόσχεται να προσφέρει ένα εξαιρετικό μείγμα πολυτέλειας, καινοτομίας και κομψότητας.

Η κατασκευή ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στα θεμελιώδη έργα και στην ανάπτυξη των υποδομών. Ο Πύργος Zeus – Signature Collection, σχεδιασμένος να συμπληρώνει τις υπάρχουσες δομές του Limassol Blu Marine, θα αναβαθμίσει το αστικό τοπίο με το σύγχρονο αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό και τις κορυφαίες ανέσεις του.

Σημαντικότερα σημεία του έργου:

  • Τοποθεσία: Στη νέα ραγδαίως αναπτυσσόμενη περιοχή της Λεμεσού, προσφέροντας πανοραμική θέα στη θάλασσα και εύκολη πρόσβαση στα hotspots της πόλης, 3 λεπτά από τη Μαρίνα Λεμεσού και σε άμεση γειτνίαση με το City of Dreams Mediterranean Casino και το Dubai Terminal.
  •  Σχεδιασμός: Υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική με έμφαση στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη.
  • Διαθεσιμότητα: Διαμερίσματα 1-5 δωματίων από €748,000

Οι κάτοικοι του Limassol Blu Marine θα απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε ανέσεις παγκόσμιας κλάσης και υπηρεσίες πέντε αστέρων που είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο. Ένα υπερυψωμένο βάθρο πάνω από τη θάλασσα φιλοξενεί μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης 50 μέτρων, όμορφους κήπους, γυμναστήριο διπλού ύψους, μπιστρό, εστιατόριο, λόμπι και θυρωρείο.

Οι ιδιοκτήτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε πάνω από 14.000 τετραγωνικά πολυτελών εγκαταστάσεων υγείας και ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων αιθουσών θεραπείας, σάουνας και ατμόλουτρων και μιας φυσικά φωτιζόμενης εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας 25 μέτρων. Επιπλέον, οι κάτοικοι θα επωφελούνται από 24ωρη υπηρεσία θυρωρού, διαχείρισης ακινήτων και ενοικίων, καθαριότητας και ασφάλειας.

Ως ο δεύτερος πύργος του συγκροτήματος Limassol Blu Marine, το Zeus Tower - Signature Collection αποτελεί συνέχεια της δέσμευσης του Ομίλου Λεπτός για αριστεία και καινοτομία στην ανάπτυξη ακινήτων. Στόχος του έργου είναι να προσφέρει στους κατοίκους μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τη φυσική ομορφιά του παραθαλάσσιου περιβάλλοντος της Λεμεσού.

Το εντυπωσιακό βίντεο παρουσιάζει το timelapse από την έναρξη της κατασκευής του Limassol Blu Marine με τον Poseidon Tower που οδεύει προς την ολοκλήρωση και τα πρώτα στάδια του Zeus Tower - Signature Collection. Απολαύστε το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση