ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ξανά στην προεδρία του Συμβουλίου Κτηματομεσιτών ο Μ. Κυναιγείρου

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγηκαν οι Μαρίνα Κωνσταντινίδου, Ιάκωβος Ιακωβίδης και Ηρόδοτος Ηροδότου.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι εκλογές του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών για την ανάδειξη Προέδρου και αιρετών μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου. Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και οι αδειούχοι κτηματομεσίτες επέλεξαν την ηγεσία του Συμβουλίου για την επόμενη τριετία. Στις κάλπες του Συμβουλίου προσήλθε και ψήφισε το 83% των αδειούχων Κτηματομεσιτών.

Νικητής των εκλογών ήταν ο Μαρίνος Κυναιγείρου, ο οποίος εξασφάλισε περίπου 80% των ψήφων και επανεκλέγηκε στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου. Στις τρείς θέσεις των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγηκαν, οι Μαρίνα Κωνσταντινίδου, Ιάκωβος Ιακωβίδης και Ηρόδοτος Ηροδότου.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών ο Μαρίνος Κυναγείρου ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί ο κτηματομεσιτικός κόσμος, σχεδόν στο σύνολό του, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου, αλλά και στους τρείς συναδέλφους οι οποίοι μετείχαν στον συνδυασμό μας και έχουν επίσης εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η υπόσχεσή μας στους συναδέλφους κτηματομεσίτες είναι σαφής και ξεκάθαρη. Εμείς συνεχίζουμε, όπως τους έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ενίσχυση του επαγγέλματος με την αποτελεσματικότητα και τη μεθοδικότητα, που μας διακρίνει».

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών, ευχαριστεί τους συναδέλφους του αδειούχους κτηματομεσίτες και για την αθρόα προσέλευση στις κάλπες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση