ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:17
 

Δεύτερη Συνάντηση των Ενδιαφερομένων Φορέων του έργου iLIFE-TROODOS

Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους και η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τροόδους. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των συμμετεχόντων για την πρόοδο του έργου

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2019, στα κεντρικά γραφεία της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους στα Πλατάνια, η δεύτερη συνάντηση των ενδιαφερομένων φορέων του έργου iLIFE-TROODOS. Στην συνάντηση κλήθηκαν να συμμετέχουν φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα που σχετίζονται με περιβαλλοντικά θέματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις και επαγγελματικές ομάδες, καθώς επίσης η Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους και η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τροόδους.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των συμμετεχόντων για την πρόοδο του έργου iLIFE-TROODOS και η λήψη ανατροφοδότησης ως προς τις εισηγήσεις που προτάθηκαν κατά την 1η συνάντησή τους. Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης τηn ευκαιρία να ξεναγηθούν στο σημείο ενημέρωσης στα Πλατάνια που ετοιμάστηκε στο πλαίσιο του ιδίου έργου.

Το έργο iLIFE-TROODOS διοργάνωσε τη συνάντηση στο πλαίσιο της Δράσης Β.2 του έργου. Η εν λόγω δράση περιλαμβάνει τη διοργάνωση συναντήσεων/εργαστηρίων, τα οποία στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση όσον αφορά στις φυσικές αξίες και τις οικοσυστημικές υπηρεσίες που παρέχει το Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους, καθώς και στην ενημέρωση και ανάπτυξη ικανοτήτων συγκεκριμένων ομάδων ατόμων (π.χ. ενδιαφερομένων φορέων).

Το έργο iLIFE-TROODOS συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται από το Τμήμα Δασών, τη Μονάδα Διατήρησης της Φύσης του Πανεπιστημίου Frederick, το Τμήμα Περιβάλλοντος και την εταιρεία Contact Advertising Agency Ltd.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο iLIFE-TROODOS στο www.ilifetroodos.eu

Τρόοδος. Είναι, στη Φύση μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση

X