ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λιλλήκας: Οι ημικρατικοί έχουν μέλλον

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών χαρακτήρισε ξεπούλημα τις ιδιωτικοποιήσεις

ΚΥΠΕ

Οι ημικρατικοί οργανισμοί έχουν μέλλον και “η ιδιωτικοποίηση τους στις σημερινές συνθήκες θα είναι ξεπούλημα και δεν εξυπηρετεί τον τόπο και την κοινωνία”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ύστερα από συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα διευθυντικά στελέχη της Cyta, στους οποίους μετέφεραν τις θέσεις της Συμμαχίας και άκουσαν τους προβληματισμούς τους.

Ο κ. Λιλλήκας είπε ότι “ο διάλογος για το μέλλον της ΑΤΗΚ θα πρέπει να γίνει σε μια διαφορετική βάση, έξω από δογματισμούς και ιδεολογικές σκοπιμότητε,ς αλλά και ταυτόχρονα με τη συμμετοχή του ίδιου του οργανισμού”

“Για να είναι παραγωγικός αυτός ο διάλογος θα πρέπει να αναπτυχθεί πάνω σε συγκεκριμένα δεδομένα με εναλλακτικά μοντέλα και σενάρια έτσι ώστε να μπορεί η πολιτική ηγεσία, ρεαλιστικά και με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας, να επιλέξει την καλύτερη λύση για τον οργανισμό και για την Κύπρο”, είπε ο κ. Λιλλήκας, προσθέτοντας ότι αυτή θα είναι η πρωτοβουλία που θα αναλάβει η Συμμαχία Πολιτών μετά τις βουλευτικές εκλογές.

“Θα πρέπει επιτέλους οι πολιτικές δυνάμεις να συνειδητοποιήσουν ότι πέρα από τις προεκλογικές μεταλλάξεις θα κριθούν από τις πραγματικές θέσεις που θα πάρουν μέσα στη νέα Βουλή για το μέλλον των ημικρατικών οργανισμών”, πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών είπε ακόμη ότι “η ΑΤΗΚ βρίσκεται σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον αλλά και σε ένα διεθνές περιβάλλον, το οποίο είναι πάρα πολύ ρευστό” και πρόσθεσε ότι είναι πολύ μεγάλες οι προκλήσεις που παρουσιάζουν, γενικά για τους οργανισμούς τηλεπικοινωνιών, οι σύγχρονες τεχνολογίες”.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση